Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhes vagyok, duphast...

8 hetes terhes vagyok, duphaston tablettát szedek fenyegető vetélés miatt. Szigorú fekvésre vagyok ítélve. Meddig kell így feküdnöm?

Figyelt kérdés

Csak ezért kérdezem, mert van egy 19 hónapos kisfiam, aki nem nézi jó szemmel, hogy anyja egész nap ágyban van.

Az orvosok nem mondanak semmit. Kell és kész!

2010. júl. 29. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos a választ nem tudom. Van segítséged?

El sem tudom képzelni, hogy hogyan oldod meg egy ekkora baba mellett a fekvést, hogy ne emeld. Hogyan fürdeted vagy mosod meg a popsiját?

Nekünk egész nap mennünk kell-fut, játszik, itthon húz játszani egyfolytában, alig várom a déli altatást.

Én hulla fáradtan érzem mostanság magamat és nagyon remélem, hogy nem kell majd feküdnöm.

Ugyancsak 8 hetes kismama

2010. júl. 29. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Legalább a 12-14 hétig próbáld magad visszafogni és feküdni,pihenni.Tudom nagyon nehéz egy ilyen korú gyerek mellett de gondolj most a pici embrióra is.

31 hetes km.

2010. júl. 29. 14:55
 3/3 A kérdező kommentje:
A férjem pedagógus, most augusztus közepéig tud nekem segíteni, ezért kérdeztem, hogy meddig kell, mert hogy utána mi lesz, azt még nem tudom.
2010. júl. 30. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!