Tegnap voltam dokinál. A baba néha mozdult, egész nap nem volt aktív, ma sem. Még. Amúgy a mért adatok, BPD: 55mm, Ac:179mm, Fl: 36mm, jók? 21-22hetes vok. Méhszáj 3100. Ugye fog még majd aktívabban mozogni?
Ha gond lenne, a doki mondta volna, nyugodj meg. De ebben az időben sok babóca lelassul, nálunk is jellemző, ha hűvösödik az idő, vagy esik az eső, akkor sokkal kevesebbet mocorog. Majd ha még nőni fog, akkor majd többet is fogod érezni. Nálunk az a jellemző, hogy ébredés után és este, amikor fekszem az ágyban, akkor az aktívabb. Napközben csak egyet-egyet mozdul óránként.
A méretek megfelelnek a 22 hetes méreteknek.
8:57-es vagyok.
A sunyi dumát nekem szántad?Mert azt hiszem én normálisan válaszoltam neked és nem érdemeltem meg ezt a hangnemet.Úgylátszik ha normálisan válaszol az ember már az is baj.
változó.mind a méretek,mind a mozgás mindenkinél.nekem pl.az első gyermek nagyon aktiv volt végig,a másik meg lusta volt,végig!egyik adatai kisebbek voltak a másiknál uh szerint,mégis sulyra tök uazok lettek,hosszra a másodi nagyobb!minden uh csak becsült érték.ha gond lenne,az uhs is szolna,és utána a doki is.volt egy olyan példám,hogy az uhsnak nem tetszett a lepény érettségi foka,a dokinak tök normális volt az uccso 1 hétre.3100-as méhszályról viszont én nem hallottam még,nekem mindig 3000-ről indult.
Szép babavárást!
7 éves,2 hetes gyerkőcök anyuja
Egyébként a méretek miatt nem érdemes aggódni, szerintem gépfüggő. De az tény, hogy a doki mondja, ha gond van és a papírodra is köteles ráírni a diagnózist.
Én egy hét eltéréssel voltam 2 UH-n, az elsőn a korának megfelőt mért a doki, a másik doki másik géppel a korától 2 héttel nagyobbnak mérte. Ha megyek az orvosomhoz, megis kérdezem, hogy van ez. De máskor is ezt tapasztaltam, hogy amelyik gép 3-4D-s, az nagyobbnak mérte a babánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!