12 hetes UH hasi vagy hüvelyi?
Figyelt kérdés
Holnap megyek, 11+5 naposan. Elég dundi vagyok. Így milyen ultrahangot csinálnak? Eddig csak hüvelyi volt.
Köszi szépen.
2013. okt. 15. 14:04
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
Már látszott rendesen a baba? Egyelőre még csak olyan volt az eddig felvételeken, mint egy hóember :D
2013. okt. 15. 14:47
13/15 anonim válasza:
Hasi és hüvelyi is volt (mert a babám nem mutatta meg magát) átlagos testalkatú vagyok. (nem tudom hányas válaszoló voltam) Nekünk már abszolút látszott a babánk, sőt igazából akkor láttuk őt utoljára teljes nagyságában, mert utána uh-on már nagy baba volt. Illetve még 18 hetes uh-n még talán éppen csak belefért az egész baba a képbe. 12 hetesen drága fiam szétette a lábát és még a kukaca is szépen látszott. :D Kezét és lábát is láttuk.
14/15 anonim válasza:
nekünk hasi volt, és már szép baba formája volt, ott táncolt a monitoron :)
15/15 anonim válasza:
10-es vagyok.
Nekünk itt már nagyon jól megmutatta magát, még azt is, hogy van valami a lába között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!