Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hét 6 naposan hasi vagy...

11 hét 6 naposan hasi vagy hüvelyi uh-t csinálnak?

Figyelt kérdés
Most megyek legelsőnek orvoshoz. Kinek milyen volt. Esetleg vérvétel is lesz?
2013. szept. 5. 08:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem csak hüvelyit csináltak a 8. héten

9. héten küldött a védőnő laborba.

Boldog babavárást :)

37 hkm

2013. szept. 5. 08:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem hasit csináltak pont ilyen idősen. Kombinált teszthez vettek vért. De ez ultrahangos rendelőben, ha a nőgyógyászhoz mész, akkor nem tudom mi lesz ott.
2013. szept. 5. 08:55
 3/9 anonim ***** válasza:
12. hetes genetikai uh-n voltam 11 hét 6 naposan. Csináltak ilyet is, olyat is. De úgy tudom, helye válogatja, mit szoktak. Ne feledd el, hogy bár az első vizsgálatod, ezt a genetikai szűrést csak ebben az időszakban lehet megcsinálni, ezért kérd. Boldog babavárást kívánok neked! :) Jah, és keresd fel mielőbb a védőnőd a kiskönyvedért, mert az eredményeket abba írják, és mindig nálad kell lennie!
2013. szept. 5. 08:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem magánorvoshoz megyek hanem a kórházba. Ott akkor biztos leveszik a vért is.
2013. szept. 5. 08:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát a vérvételre laborba szoktak küldeni általában, nem magánban meg gondolom, hogy még inkább, de nem tudom, hogy most a terhesség eleji vérvételre vagy a kombinált tesztre gondolsz?
2013. szept. 5. 08:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Védőnőhöz kell menni legelsőnek? De nem csak akkor kell menni ha papírt tudok mutatni a terhességemről?
2013. szept. 5. 09:00
 7/9 A kérdező kommentje:
A legelső vérvételre gondolok
2013. szept. 5. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Azt hiszem te egy "kissé" tájékozatlan vagy...

Szóval:

1. elmész a nőgyógyászhoz, aki először "taperol", megnézi a méh méretét és puhaságát, ha rég volt, akkor csinál rákszűrést, és csinál egy ultrahangot (hogy milyet, azt eldönti), szerintem inkább a hüvelyit preferálják az elején, mert több infót szolgáltat egy nőgyógyásznak. Ezután kiad egy papírt a védőnőnek, hogy babát vár, és ad beutalót laborvizsgálatokra (vagy a házidokidnak ír papírt, hogy milyen laborvizsgálatokat kérjen neked), és ad beutalót a 12 hetes genetikai ultrahangra (ami nem ugyanaz, mint amit a nőgyógyi csinál!)

2. 3. 4. Elsétálsz a házidokihoz, aki csinál EKG-t és megvizsgál. Elmész a laborba a vérvételre, és elmész a genetikai ultrahangra.

5. Minden leleteddel együtt elmész a védőnőhöz, aki kiállítja a kiskönyvedet és minden addigi eredményt beleír, megméri a vérnyomásod, súlyod, kérdezget.

Szóval nem fognak neked ott mindent egyszerre megcsinálni, hanem neked kell szép sorban elmenni mindenhova a beutalóiddal és gyűjtögetni a leleteket. Ultrahangra és védőnőhöz időpntot is kell kérni.

2013. szept. 5. 09:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen tájékozatlan vagyok ezért kérdezgetek annyit. Nem szeretném ha meglepetés érne. Köszi hogy így leírtál nekem mindent.
2013. szept. 5. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!