11 hét pár naposan érezhetem már feszülni a hasam?
Többi lent
Figyelt kérdés
amukor hanyatt fekszem muszály vagyok felhuzni valamennyire a lábam mert elléggé kellemetlenül húzodik a hasam.Néha már fáj. 11heyesen már ekkora a baba/méh vagy ez mástol lehet? emelett sokszor érzem hogy tele a holyagom de alig pisilek. a baba nyomná el?nem korai még az ilyesmi? mondjam az orvosnak? meg még annyi hogy mérleg szerint még nem hiztam de akkora a hasam,nem birom egyaltalanbehuzni.nem kemény csak olyan mintha mar latszodna.de az lehetetlen nem?
előre is köszi
#11hetsen
2013. szept. 1. 17:52
1/4 A kérdező kommentje:
érdekes mert érzem hogy pisilnem kell még de nem birok többet mintha elakadna valahol.reggel mindig sokat pisilek van h este is felkelek,eddig simán ment most meg több perc mire kicsordogal a holyagom tartalma.bocsi kicsit undira sikerült csak aggodom hogy ha már most nyomja a baba mi lesz késöbb?ezek normalis dolgok?
2013. szept. 1. 17:57
2/4 anonim válasza:
Szia. ugyanez a tunete nálam. én ma vagyok 11+1 hetes. ugyanugy nem tudok aludni hason, csak ha az egyik lábam felhuzom. ha nem huznam fel ugy huzodik a hasam mintha az izom szet akarna szakadni. es nekem is nagyon sokszor igy jon a pisi, lassan indul meg,mintha nem birna kijonni, viszont nekem sokszor sok jon :D de ha vmilyen oknal fogva nem tudok hosszabb ideig elmenni pisilni akkor nagyon szur a vegere mar. szerintem normalis.multkor neztem kepeket hogy a meh mar ilyen kis terhessegi korban hogyan helyezkedik el, és bizony mar ilyenkor nyomhatja a hugyhulyogagot.en is mondtam az orvosnak, mert azt hittem fel vagyok fazva, és az meg csak 9 hetesen volt, kb akkortajt kezdodott, de azt mondta hogy minden rendben alul.ugyhogy nyugodj meg, lesz meg rosszabb :D
2013. szept. 2. 09:37
3/4 anonim válasza:
elozo vagyok ezt nezd meg, siman hozzaerhet mar a baba a hugyholyaghoz (kicsit hulyen fogalmaztam de fogod latni mirol beszelek)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!