12 hetes UH hasi vagy hüvelyi?
Figyelt kérdés
Holnap megyek, 11+5 naposan. Elég dundi vagyok. Így milyen ultrahangot csinálnak? Eddig csak hüvelyi volt.
Köszi szépen.
2013. okt. 15. 14:04
1/15 anonim válasza:
hasival kezdik, ha nem látszik jól minden, akkor váltanak hüvelyire, nekem mind a két terhességnél volt hüvelyi is még a 12. héten
3/15 anonim válasza:
Nekem csak hüvelyi. (SZTK-ban, és én nagyon vékony vagyok)
Szerintem a gép felbontásától függ leginkább, nekem az SZTK-s azt mondta, hogy mindenképp hüvelyi a 12. heti.
4/15 gabszem válasza:
nekem mindegyik hasi volt, már a 8 hetesen is jól látszódott hasival szerencsére. Én úgy tudtam eddig hogy 12 hetesnél már nem csinálnak hüvelyit, de ezek szerint tévedtem
6/15 anonim válasza:
dokitól és géptől függ, nekem például hasi volt végig
7/15 anonim válasza:
Nekem hasit csináltak, de a babám nem volt túl mutogatós kedvében ezért 20 perc után mondták, hogy akkor nézzük meg hüvelyivel hátha akkor sikerül a nyaki redőt megnézni. De alapból csak hasi lett volna.
9/15 anonim válasza:
nekem hüvelyi volt az még aztán a többi hasi,én is husisabb vagyok a hasamon.
10/15 anonim válasza:
Nekem is volt mindkettő. Bementem felöltözve (mármint kabátot, pulcsit levettem), megcsinálta a hasit, de mondta, hogy fáradjak vissza a vetkőzőbe és a nadrágot, bugyit is vegyem le, mert csinálni akar egy hüvelyit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!