Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye, ez nem jelent feltétlenü...

Ugye, ez nem jelent feltétlenül rosszat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Esedékes menstruációm 7.-én lett volna. Volt egy pár pozitív tesztem, elmentem nőgyógyászhoz, mivel volt 2 vetélésem, ezért felírt nekem Utrogestan-t 3X1-et, hogy megelőzzük a bajt. Múlthéten voltam ultrahangon petezsák 6mm volt. Pár napja észrevettem a toalettpapíron egy két apró barna pöttyöt. De nem mindig van csak napi 1-2x. Bugyimon csak krémes folyás látszik. Legközelebb jövőhét hétfőn megyek ultrahangra. Valaki volt hasonló cipőben? És meg is maradt a babája?

2013. okt. 15. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
nagyon gyakori a valamennyi vérzés barnázás és sokaknak igy is megmarad. De természetesen biztosat nem lehet tudni, sokaknak ugy megy el a baba hogy nem is várzik csak egyszerűen nincs szivhang. Tehát nincs biztos tünet semmire. Azt szokták mondani hogy amig nem vérzel addig nincs gond. Sokaknak megmarad rendes vérzés mellett is, nemhogy barnázás mellett. mindenesetre pihenj sokat, ne dolgoz ne eröltesd meg magad ne emelj. Fontos a pozitív hozzáállás ezért próbálj nem a rosszra gondolni.
2013. okt. 15. 11:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Aranyos vagy! Próbálok pozitívként hozzáállni a dolgokhoz, csak nem egyszerű. Mindig az jut az eszembe, mi van ,ha ő sem marad meg?!:S
2013. okt. 15. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
8 hetes koromig véreztem, ill barnáztam, majdnem minden nap és én is feltettem ezt a kérdést. 15 hetesen is volt még egyszer egy barna folt aztán ennyi. Nem kaptam még ekkor semmit mert azt mondta a dokim, ha egy baba el akar menni el is megy. De maradt :D Sokat beszéltem hozzá, feküdtem és beszélgettem vele. Rettenetesen nehéz volt a terhességem utolsó 3 hónapja is, de kibírtuk. Minden idegszálamat, akaraterőmet felemésztette mire meglett a kisfiam de megérte. Egy kis buldózer, a korát megelőzi olyan okos, ügyes, és hatalmas. Mindent bele, döntsd el hogy megcsináljátok, képzeld el a babádat és akkor megadatik a csoda ....
2013. okt. 15. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia!nekem 7 babám ment el nem tudják miért.(6-7hetesen).most 16 hetes elmúltam (hála égnek)az elején nekem pici rózsaszín a bugyimon de semmi gond szerencsére sok magne b6-ot kell szednem(5-6db/nap)semmi görcs semmi vérzés teljessen jól vagyok! És szívből kívánom az egészséges babavárást! Semmi gond nem lesz!!!próbálj nem idegeskedni
2013. okt. 15. 13:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen , mindenkinek a bátorítást! Nagyon jól esik és csak pozitívan fogok hozzáállni! :)
2013. okt. 15. 13:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolj arra szeretnéd ezt a babát nem lesz semmi baj!!
2013. okt. 16. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!