Nem unjátok még? Mert én már igen, és szerintem sokan
mások is?
11/21 A kérdező kommentje:
meg tudjátok mi az érdekes?hogy az egy év alatti kisgyerekek nem kaphatják meg az oltást,de a kismamáknak meg tukmálják akiben a baba fejlődik.akkor most hogy is van ez?na hát ez a másik ok h nem adatom be.
Egyet értek én is! A nővéremék londonban élnek és ők azt mondták ott végigment mindenkin , rajtuk is, elmentek orvoshoz, kaptak antibiotikumot meg tea és pihi, ennyi volt.Akkor volt az esküvőm és ők is itt voltak, de nem kaptam el tőlük! Sok vitamin, gyakorik kézmosás!
2009. nov. 11. 07:40
:) En mar megsem nyitom az ilyen kerdeseket. Csak siman atugrom oket, igy nem idegesit. Szamomra mintha nem is leteznenek. :)
2009. nov. 11. 08:13
Unjátok?Mégis az a téma miért nem kell!Én már tényleg unom és itt is csak ez megy!Azt hittem itt tényleg az lesz a téma miért nem szállnak már le az emberek már az oltás dologról erre a kommentek elolvasása után rájövök itt ugyanaz megy mint a többi száz kérdésnél!ÉN MÁR TÉNYLEG UNOM!!!
2009. nov. 11. 09:13
"meg tudjátok mi az érdekes?hogy az egy év alatti kisgyerekek nem kaphatják meg az oltást,de a kismamáknak meg tukmálják akiben a baba fejlődik.akkor most hogy is van ez?na hát ez a másik ok h nem adatom be."
Kedves kérdező!Én nem szeretnék kötekedni de ennek mi köze a kérdésedhez?Most unod vagy nem unod a témát?
OFF!
2009. nov. 11. 09:15
16/21 A kérdező kommentje:
téged meg ki kérdezett??
unom ugyan úgy ahogy a többiek is akik írtak,mégis hozzászóltak a témához attol függetlenül h nem érdekli őket.húzzál aztán a többi h1n1 kérdéshez írogassál ahol csak állandóan lovagolnak a témán.
Ki kérdezett?Te!Csak elfelejtetted a kérdésed!Én lovagolok a témán?Ne idegeskedj inkább vesézd még ki a h1n1-es témát még 3000 szer!!Tahó!
2009. nov. 12. 07:21
Kedves kérdező!Te mekkora prosztó vagy!Kiírsz egy kérdést és elvileg azoknak akik unják a témát erre a válaszok és a te kommented ugyanarról szól amit ÚGY UNSZ,és ha valaki szóvá teszi ezt neked(nem bántón)akkor te úgy reagálsz mint egy paraszt?Hát nézd már meg miről folyik itt a csevej?Írj ki egy kérdést a h1n1-ről ha ennyire érdekel,és akkor akik unják nem fognak idegesíteni!!Most én is húzzak el mi?De el is húzok mert NEM ÉRDEKEL A H1N1 és te sem!!
2009. nov. 12. 07:34
"Nem unjátok még? Mert én már igen, és szerintem sokan mások is?százszor felteszitek ugyanazt a kérdést,csak máshogy fogalmazva.minden ilyen kérdésre elég sok válasz érkezett,olvasgassatok ezek között,de nem írogassatok már ennyit róla.."-KÉRDÉS!!
"meg tudjátok mi az érdekes?hogy az egy év alatti kisgyerekek nem kaphatják meg az oltást,de a kismamáknak meg tukmálják akiben a baba fejlődik.akkor most hogy is van ez?na hát ez a másik ok h nem adatom be"-KOMMENT!
Akkor most hogy is van ez??
2009. nov. 12. 07:54
Én viszont azt nem értem h aki normálisan válaszol és semmi bántót nem ir azt mért kell lepontozni???23% azért durva.Ti tudjátok de ez nem szép.
2009. nov. 13. 11:31
Kapcsolódó kérdések: