16 hetes vérvétel éhgyomorra történik? Ha igen mi van ha mondjuk fél 9-re megyek de én pl. hajnali 3 fele eszek egy falatot megy iszok egy teát?
Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 16:26
11/21 anonim válasza:
Ne haragudj, nem rossz indulatból írtam, csak most én épp 13 hetes várandósan 6 hete kb rá sem tudok nézni a kajára..:S Bocsi, ha úgy jött le, most másképp érzem ezt a dolgot, lehet ha nem lennék mindentől rosszul, akkor én sem bírnám ki, mégegyszer ne haragudj, első voltam.
12/21 A kérdező kommentje:
11) köszönöm
2013. okt. 14. 19:12
13/21 anonim válasza:
éhgyomori vérvételeknél este 6 után már csak vizet vagy üres teát lehet, se kaja se étel... Főleg, ha vércukrot is néznek (gondolom, azért kell éhgyomorra menni)
nagyon szar, de ki kell bírni sajnos (nekem havonta csinálják)
14/21 A kérdező kommentje:
Én arra lettem volna kíváncsi hogy ez a vérvétel éhgyomorra van-e! nyilván ha tudom hogy éhgyomor akkor nem eszem de minden másra kaptam választ csak a kérdésemre nem!
2013. okt. 14. 20:17
15/21 anonim válasza:
Tőlünk akarod megtudni, hogy a 16 hetes vérvételre éhgyomorra kell e menned vagy sem? Már bocsi, de mi ezt honnan tudjuk?! Neked kell tudnod milyen vizsgálatot csinálnak veled és, arra hogyan kell érkezned. Kérdezd meg az orvosodat, védőnődet, labort. Nekem 16 hetesen csináltak teljes vérképet +AFP-t és éhgyomorra kellett mennem, de látod van olyan is akinek csak AFP-t csináltak és ehetett előtte.
16/21 A kérdező kommentje:
bocsi 15-ös hogy pont téged zaklattalak a kérdésemmel inkább megkérdem a gyakorikérdések.hu.-n,az pont egy kérdezős oldal!
:-)
2013. okt. 14. 20:34
17/21 anonim válasza:
Mit néznek most a véredből?
Csak AFP lesz, vagy a terheléses vércukor vizsgálat? Ha utóbbi, akkor előző nap 6 után már ne egyél. Ha csak AFP, akkor szerintem lehet enni, csipegetni.
18/21 anonim válasza:
Terheléses cukrot 26 hetesen csinálnak, nem 16 hetesen.
19/21 anonim válasza:
Mindenhol más a rutin,valahol csak afp-t veszik le,akkor lehet enni,valahol teljes vérképet néznek,akkor éhgyomorra kell menni.Azt,hogy nálatok melyik verzió van vagy védőnőtől tudod megkérdezni,vagy nálunk pl. kaptam tőle az elején egy lapot,ahol minden terhességi vizsgálatot összeírt,azon is szerepelt.
20/21 anonim válasza:
Nekem teljes vérkép volt, vizelet, afp és kiemelten fontos volt a hepatitis szűrés is. Mindenhol más a szokás, lehet, hogy orvosa is válogatja, milyen gyakran kér vizsgálatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!