Várandósság első vérvétele előtt lehet enni, vagy éhgyomorra kell menni?
Figyelt kérdés
Ha már van korábbi leletem vércsoport-vizsgálat eredményéről, akkor azt figyelembe veszik, vagy megint megcsinálják?
Köszi! 12 hetes kismama
2012. jan. 11. 16:21
1/6 anonim válasza:
Szia,én éhgyomorra mentem és a novérkém meg mosolygott rajtam mert korgott a pocim olyan éhes voltam:)
2/6 anonim válasza:
Minden esetben újra meghatározzák a vércsoportodat, a biztonság kedvéért/ én 4x szültem, mind a 4 kiskönyvem megvan, de minden komolyabb beavatkozáshoz, minden terhességnél újra csináltak vércsop. meghatározást/.
Nálunk már első alkalommal is nézték a vércukrot, így éhgyomorra kellett menni a laborba.
Gratulálok a babához!
3/6 anonim válasza:
A vérvételre éhgyomorral mennek de azért a biztonság kedvéért vigyél egy kis teát egy kis üvegben vagy néhány szem kekszet ha nagyon éhes lennél utána.
4/6 anonim válasza:
Nekem volt vércukorszintmérés, úgyhogy éhgyomorra kellett mennem.
5/6 anonim válasza:
Sem enni, sem inni nem szabadott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!