Szült (vagy szülni fog) valaki dr. Pál Zoltánnál Szegeden? Milyen volt a szülésnél ill. a terhesgondozás alatt?
Kedves utolsó válaszoló! Köszönöm szépen a pozitív megerősítést. Mi már a 3. trimeszterben járunk, de sok negatív véleményt hallottam róla nekem pedig más volt a tapasztalatom, ezért írtam ki a kérdést.
Velünk is nagyon kedves mindig, az én férjemnek is mindig megmutogatja a babát, sőt még Anyumnak is elmagyarázott mindent az uh-n.
Úgy látszik a nem magánbetegeivel nem ilyen rendes, de gondolom ezt a többi orvosnál is el lehet mondani.
Boldog babavárást(-:
Sziasztok! Én a kislányomat nála (dr. Pál Zoltán) szültem, sőt előtte meddőségi kivizsgálás miatt is hozzá jártunk évekig. Ezidő alatt semmilyen negatív tapasztalatom nem volt vele kapcsolatban. A kivizsgálások alatt javarészt a klinikára hívott be, ott nem kért pénzt, a terhesgondozás alatt havi 1-szer kellett mennem a magánrendelésére.
Nekem az volt a benyomásom vele kapcsolatban, hogy nagyon nyugodt, türelmesen válaszol a kérdéseidre (de ha nem kérdezel, nem túl bőbeszédű), s igen, tisztában van az édesapja miatti helyzetével. Ez nekem kapóra jött, mert soha nem kellett várnom a vizsgálatokra, megérkeztem és mehettem is...Szakmailag viszont soha eszembe nem jutott megkérdőjelezni a tudását, én nagyon megbíztam benne.
Sajnos azonban később volt egy terhességem, ami missed ab-bal végződött és én akkor úgy éreztem, hogy nem fordított rám megfelelő figyelmet. A műtét előtt nagyon flegma volt, utána rám sem nézett, meg se vizsgált, de a műtőben közölte, hogy menjek majd kontrollra 2 hét múlva a magánrendelésére...
Azóta újból kismama lettem, s egyik nap volt egy kis vérzésem, felhívtam, és lepattintott, hogy ő szabadnapos, menjek nyugodtan (gondolhatjátok, milyen nyugodt voltam egy missed ab-bal a hátam mögött) az ügyeletre. Semmi egyebet nem mondott.
Mondanom sem kell, ezek után elmentem egy másik orvoshoz, aki azonnal fogadott, és körültekintően látott el. Sajnos 3 hét múlva missed ab lett a vége ennek is, de amíg ez nem bizonyosodott be, folyamatos kapcsolatban voltam az orvosommal, a műtét után többször rámnézett, érdeklődött.
Pál doktor úrnál már korábban is tapasztaltam, hogy ugyan elmondja, hogy hívjam nyugodtan telefonon, de nem szereti felvenni a telefont.
Szerintem sokat változott (hátrányára) emberileg, viselkedés tekintetében az elmúlt években, de azt gondolom, ennek ellenére nagyon jó orvos szakmailag.
Nekem azonban fontos, hogy egy ilyen intim helyzetben igenis legyek több, mint egy darab hús, és egy pénztárca...
Általánosan igaz, hogy az kell, hogy te bízz az orvosodban, de igenis jogunk van megválasztani azt a bánásmódot, ami minket illet, megérdemeljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!