Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szült (vagy szülni fog)...

Szült (vagy szülni fog) valaki dr. Pál Zoltánnál Szegeden? Milyen volt a szülésnél ill. a terhesgondozás alatt?

Figyelt kérdés
Mennyit fizettetek neki? Én mag vagyok eddig elégedve vele, de mindig azt mondja, hogy nyugodtan hívja, amikor hívom, akkor meg 5 alkalomból eddig 3-szor nem sikerült elérnem (szabin volt, nem vette fel...). Remélem azért, ha megindul a szülés, akkor el tudják majd érni vagy nem lesz szabin.(-:
2009. nov. 10. 07:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló! Köszönöm szépen a pozitív megerősítést. Mi már a 3. trimeszterben járunk, de sok negatív véleményt hallottam róla nekem pedig más volt a tapasztalatom, ezért írtam ki a kérdést.

Velünk is nagyon kedves mindig, az én férjemnek is mindig megmutogatja a babát, sőt még Anyumnak is elmagyarázott mindent az uh-n.

Úgy látszik a nem magánbetegeivel nem ilyen rendes, de gondolom ezt a többi orvosnál is el lehet mondani.

Boldog babavárást(-:

2009. nov. 12. 18:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy már senki nem látogat ide, de azért muszáj leírnom a tapasztalataimat dr. Pál Zoltán védelmében. Az első babánknál nagyon odafigyelő, készséges, emberséges és türelmes volt velünk, pedig nem voltam egy leányálom kismama, rettenetesen féltem, hogy valami baja lesz a babámnak, mert tiszta meszes volt a méhlepény. A császár után is nagyon rendes volt, többször meglátogatott a posztoperatívon. Ez volt kb. 4 éve. Azóta amit végigcsinált velem, mint orvos, le a kalappal előtte. 3 éve próbálkozunk második babával, tavaly év végén elvetéltem, akkor is nagyon rendes volt. Azóta már csinált pár inszeminációt is sajnos sikertelenül (nem az Ő hibájából, sajnos tudjuk mi a gond...). Amikor hívtam, mindig nagyon rendes volt, amikor vizsgálatra mentem akkor is ...Mindig el akarok menni a magánrendelésére, hogy beszéljek vele és esetleg a sok segítségét honoráljam némi apanázzsal, de már hónapok óta mindig csak azt mondja,hogy nem kell mennem a magánrendelésre, menjek be hozzá a klinikára...most a Kaáli-ba irányít minket. Nagyon rendes és jó szakember, kár, hogy ennyi rosszat írnak róla.
2013. nov. 19. 06:52
 13/15 anonim válasza:
Szia! Látom, hogy nagyon régi a topic, de had írjam le én is a véleményem. Én magánrendelésre járok Dr Pál Zoltánhoz, és túl voltam már több szegedi orvos magánrendelésén, olyan bajom volt, amiből 2 év alatt senki sem tudott kikezelni, végül neki sikerült! Nagyon rendes, segítőkész, részletesen elmagyaráz mindent, hívhattam is bármikor ha gondom volt. Én csak pozitívat tudok róla mondani, csak ajánlani tudom!
2016. jún. 6. 21:58
 14/15 anonim válasza:

Sziasztok! Én a kislányomat nála (dr. Pál Zoltán) szültem, sőt előtte meddőségi kivizsgálás miatt is hozzá jártunk évekig. Ezidő alatt semmilyen negatív tapasztalatom nem volt vele kapcsolatban. A kivizsgálások alatt javarészt a klinikára hívott be, ott nem kért pénzt, a terhesgondozás alatt havi 1-szer kellett mennem a magánrendelésére.

Nekem az volt a benyomásom vele kapcsolatban, hogy nagyon nyugodt, türelmesen válaszol a kérdéseidre (de ha nem kérdezel, nem túl bőbeszédű), s igen, tisztában van az édesapja miatti helyzetével. Ez nekem kapóra jött, mert soha nem kellett várnom a vizsgálatokra, megérkeztem és mehettem is...Szakmailag viszont soha eszembe nem jutott megkérdőjelezni a tudását, én nagyon megbíztam benne.

Sajnos azonban később volt egy terhességem, ami missed ab-bal végződött és én akkor úgy éreztem, hogy nem fordított rám megfelelő figyelmet. A műtét előtt nagyon flegma volt, utána rám sem nézett, meg se vizsgált, de a műtőben közölte, hogy menjek majd kontrollra 2 hét múlva a magánrendelésére...

Azóta újból kismama lettem, s egyik nap volt egy kis vérzésem, felhívtam, és lepattintott, hogy ő szabadnapos, menjek nyugodtan (gondolhatjátok, milyen nyugodt voltam egy missed ab-bal a hátam mögött) az ügyeletre. Semmi egyebet nem mondott.

Mondanom sem kell, ezek után elmentem egy másik orvoshoz, aki azonnal fogadott, és körültekintően látott el. Sajnos 3 hét múlva missed ab lett a vége ennek is, de amíg ez nem bizonyosodott be, folyamatos kapcsolatban voltam az orvosommal, a műtét után többször rámnézett, érdeklődött.

Pál doktor úrnál már korábban is tapasztaltam, hogy ugyan elmondja, hogy hívjam nyugodtan telefonon, de nem szereti felvenni a telefont.

Szerintem sokat változott (hátrányára) emberileg, viselkedés tekintetében az elmúlt években, de azt gondolom, ennek ellenére nagyon jó orvos szakmailag.

Nekem azonban fontos, hogy egy ilyen intim helyzetben igenis legyek több, mint egy darab hús, és egy pénztárca...

Általánosan igaz, hogy az kell, hogy te bízz az orvosodban, de igenis jogunk van megválasztani azt a bánásmódot, ami minket illet, megérdemeljük.

2018. jan. 10. 14:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Én el se jutottam hozzá, mert telefonba lefordított az aszisztensnője. Csak időpontot akartam tőle kérni, és mondott is egy dátumot, ami nekem nem volt jó és szerettem volna, ha felajánl egy másikat. Erre kiosztott, hogy mit képzelek magamról, nem nekik kell alkalmazkodni hozzám, hanem fordítva és ő nem fog adni másik időpontot, mert nincs. Köszönés nélkül leraktam a telefont és hálás vagyok, amiért így bemutatkoztak és nem nála szültem. Barátnőmet is csak jól lehúzta, nem tudta megoldani a problémáit.
2019. máj. 4. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!