Szült (vagy szülni fog) valaki dr. Pál Zoltánnál Szegeden? Milyen volt a szülésnél ill. a terhesgondozás alatt?
Mi február közepére vagyunk kiírva, én már most megkérdeztem a dokit, hogy akkorra tervez-e szabadságot, szokott-e síelni, szerencsére nem.
Én úgy tudom, hogy a magánrendelés 10-szeresét szokták adni, de rá is kérdezhetsz, hogy tudd, mennyit vár el.
Az én dokim vissza szokott hívni egyébként, ha nem tudja felvenni, tudom az asszisztense számát is, van hogy őt hívom, én nagyon meg vagyok elégedve vele eddig, Pásztor Norberthez járok.
Válasz a kommntben írt kérdésedre:
Nekem nem ő volt az orvosom, de a második terhességem 39. hetében ő nézett meg ctg után. Tudta, hogy nem Szegeden akarok szülni. Azt mondta, 3 centis a méhszáj, és mivel nem első szülés, ő a helyemben már sehova sem menne, mert valószínűleg mindjárt szülni fogok. De ha mégis ragaszkodom ahhoz, hogy ott szüljek (és a dokimhoz), akkor MOST AZONNAL, minden késlekedés nélkül induljunk. Gondolhatod, hogy megijedtem... Rohantam haza, mint az őrült, becsomagoltam, összeszedtem a másfél éves gyereket, a férjemnek szóltam, hogy hagyja abba a munkát, mert mennünk kell azonnal, különben nem szülhetek az orvosomnál. Mentünk, mint a meszes, közben gombóc a torkomban, hogy vajon megszülök-e útközben (mert az első sem volt hosszú szülés). Gondolom, mondanom sem kell, hogy nem szültem meg, sem útközben, sem este, sem másnap, sem azutáni nap... Végül 9 (!)nappal azután, hogy odautaztunk, a dokim "megszánt", és egy kis rásegítéssel végre meg tudtam szülni... Közben itthon épült a házunk, és mi 9 napig nem voltunk itt, isszonyatos érzés volt! Úgyhogy nálam ezzel "bemutatkozott". De már több kismamától, sőt 1-2 kollégájától is hallottam, hogy érdekes dolgokat csinál... Persze, félreértés ne essék, tisztelem (ahogyan az orvosokat általánosságban), az édesapját (a profot) méginkább, de nálam nagyon nem tett jó benyomást!
Bocs, hogy ennyire őszintén leírtam, remélem, nem vettem el a kedved, és remélem, veled emberileg és szakmailag is korrekt lesz! Sok sikert!
Én a 12 hetes UH-n voltam néla.Szerinetem is visszaél az apja hírnevével.Bunkó volt,nem válaszolt arra,hogy minden rendben van-e,és folyamatossan nyafogott mint egy .....,hogy miért neki kell az ambulancián baszakodni,miért nem mással ba...ak ki így,és így tovább.Ráadásul még ez apjánál is többet kér.Ennyit tudok róla,remélem segít a döntésban.Kellemes babavárást és könnyű szülést kívánok.
9 hetes kisfiú anyukája
szia!
ismerősöm nála szült, vele "kedves " volt, de ők meg is adták az árát (elég jómódúak)nem tudom, mennyit,de úgy hiszem, sokat :)
én egyszer ultrahangon voltam nála, nekem nem volt szimpatikus.
Hűha! Jó tapasztalata senkinek nem volt? Egyébként köszti a válaszokat! Velem eddig nagyon rendes volt, bár én magánbetegként járok hozzá.
Érdekes, hogy a nem magánbetegeinek rossz a tapasztalata.
Bár amikor én voltam a klinikán a barátnőm magándokijánál,- akiről áradozott, hogy milyen rendes, meg tündér,- csak egy sima vizsgálaton, velem az az orvos szabályosan bunkó volt.
Úgy látszik, hogy ez általános a dokiknál.
Szia! Gondoltam, írok Neked pozitív véleményt is. Mi 16 hetesek vagyunk és dr. Pál Zoltán az orvosom. Én eddig nagyon meg vagyok elégedve vele. A magánrendelésen is és a klinikán is nagyon készséges volt minden alkalommal mikor mentem hozzá. Telefonon minden alkalommal elértem mikor kerestem és megnyugtató válaszokat is kaptam tőle a kérdéseimre. A férjem minden vizsgálaton ott volt, és nagyon kedvesen mutogatta neki, hogy mik láthatók az ultrahangon. Sőt, a 12 hetes uh-n egy képet is kapott (-tunk), amit a kedvesem nagyon büszkén nézeget esténként. Én nagyon szimpatikusnak tartom és remélem ez ígyis lesz végig.
A sógornőm mindkettő gyermekét nála szülte és rosszat nem tudott rá mondani.
Én eddig egy fillérrel sem adtam többet neki a kötelező magánrendelői díjnál, és az idén szült ismerőseim vagy ugyanennyit fizettek másnál vagy még 2-3 ezer forinttal többet.
De mindannyiunk véleményétől függetlenül az a fontos, hogy Te bízzál benne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!