Valószínűleg elkaptam egy gombás fertőzést az uszodában, ami bő sárgás folyással társul. Mi bajom lehet ettől?
Mivel nem tudod pontosan, hogy gombád van-e, vagy vmi más súlyosabb fertőzés, ne kísérletezz (pl. Canestennel)! A Canesten tényleg jó hüvelygombára, én is azt kaptam még a terhesség elején, de az orvos megvizsgált és úgy írta fel a receptet! (megjegyzem: amit az orvos írt fel, az kb. 5-6 db hüvelytablettát tartalmazott - normál kúra; de amit a gyógyszertárban veszel az 2 db - ez nem elég).
Mindenképp keress fel egy orvost és minél előbb! Hogy a babára milyen hatással lehetnek a fertőzések, és mit okozhatnak, erre pontosan csak orvos tud válaszolni - ez függ a bacitól; hogy hányadik hétben vagy; és a betegség meddig nincs kezelve! (mindannyian tudjuk, hogy egy sima náthából is lehet arcüreggyulladás, ha nincs kikezelve).
Érdeklődj ismerős körben, hogy tudnak-e ajánlani egy jó nőgyógyászt, mert ezek után én a helyedben ott hagynám az eddigit! Ha nincs senki, akkor pedig keményen mondd meg az sztk-ban, hogy hány hetes terhes vagy és problémád van, sürgős! VAgy egyszerűen ülj le a váróban,és ne hagyd hogy elküldjenek. Ha tudsz beszélni az orvossal, nem hiszem, hogy ő el fog zavarni (ne azzal törődj, aki az időpontot adja)!!! Ne hagyd magad, tényleg a babáról és az egészségedről van szó!
3. válaszoló vagyok
Mikor az orvosom felírta a Canesten hüvelytablettát, ajánlotta a krémet is (azt is használtam, külsőleg kenegettem); de valóban így van, ahogy írtad, csak a krém önmagában ilyenkor nem elég.
Ügyes légy hétfőn, és ne hagyd magad! Egyből menj a váróba, és szólj az asszisztensnek vagy orvosnak, ők nem hiszem, hogy elküldenek! Ne felejtsd vinni a kiskönyvedet és az eddigi leleteket! És próbálj meg nem idegeskedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!