Mi van akkor, ha összetévesztem a magzatvízszivárgást az izzadással, vagy esetleg a folyással?
mivel a magzatvíz nagyon sok, nem hiszem, hogy bármi mással össze sem lehet téveszteni, ennyi még pisilni sem lehet.
Nekem felül repedt meg a burok, tényleg csak szivárgás volt, de folyamatosan, pont anyósnál voltunk, 2 nadrág+anyós inkontinenciabetétje is elázott+az autóülés, pedig rohangáltam vécére is, oda is folyt, mert nem tudtam, mi az.
Csak ha megkéred, akkor nézi meg, szivárog-e a víz. Az utolsó időszak bő folyását szerintem szinte mindenki parázva éli meg, én is végig féltem a terhességeim alatt, hogy esetleg szivárog (szivárog, és nem elfolyik! A szivárgást alig lehet észrevenni!). És persze csak akkor tudtam meg ezt az egyszerű módszert, amikor a harmadikkal mentünk be ezért a kórházba...
Szerintem a várandós nők első megvásárlandó holmijai mellett kellene lennie egy csomag pH indikátor papírnak, még alig találkoztam olyan anyukával, aki emiatt ne ilyedt volna meg.
(első válaszadó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!