Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizes folyásom van. Vagy a...

Vizes folyásom van. Vagy a magzatvíz is lehet keveredve a folyással?

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 05:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány hetes vagy? Mennyire sok a váladék (az eddigihez képest)?

Egy tisztasági betét mennyi idő alatt ázik át?

Mióta változott meg a folyásod?

2011. júl. 5. 07:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ha több lett a mennyisége, akkor azt fertőzés is okozhatja.

Ezért mindenképp jó lenne orvoshoz menned, aki eldönti, hogy miről van szó és tud rá gyógyszert javasolni.

(A fertőzés méhösszehúzódásokat is beindíthat!)

2011. júl. 5. 07:23
 3/4 A kérdező kommentje:
38 hetes vagyok.Kb: 1 hónapja bővebb a folyásom(inkább olyan víz szerű).nemsokára meglessz a kenetvétel eredménye(ha fertőzés),csak érdekelne hogy ez mi is lehet
2011. júl. 5. 07:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 37 hetes vagyok, és nekem is ilyen problémám van kb egy hete. Nagyon rossz, mert nem tudom ez mi. Ma reggel például arra keltem, hogy teljesen elázott egy perc alatt a tisztasági.A párom egyből azt mondta nagy boldogan, akkor menjünk a kórházba mert lehet magzatvíz. :) Biztos, hogy nem az, mert azóta csak elenyésző mennyiség van. De nekem is csak vízszerű, színtelen, szagtalan. Ma megyek dokihoz, majd megírom mit mondott.
2011. júl. 5. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!