Már 2. -szor talált az orvos fehérjét a vizeletemben, a védőnők még sosem.29 hetes terhes vagyok. Lehet a fehérje jelenléte a vérnyomás következménye? Mi a teendő most?
Szia. Odafigyelnék a só és fűszerre. Ezek emelhetik a vérnyomást. Mit mondott a Belgyógyász orvos???? FONTOS.
Fehérje akkor is lehet a vizeletben, ha nem "KÖZÉPSUGÁR VIZELET"-et vizsgáltak. Más esetben hüvelyváladék kerülhet bele, amit a reagensek kimutatnak. Erzsók próbált segíteni.
Szia!
A terhességi toxamiára nagyon oda kell figyelni, de ha tudtok róla, akkor kivállóan kezelhető a dolog!A lényege, hogy mérni kell a fehérjét a vizeletben, hogy egy max. koncentrációt ne lépjen át, mert akkopr esetleg beavatkozást tesz szükségessé (császár), de fontosabb tudtommal a vérnyomás. Az nagyon jó, ha 140 fölé nem megy, max. néha néha egy kiugró, de ez pl. lehet fronttól is vagy ilyesmi. Plusz a vzenyő, nézd, hogy nem nő-e meg hirtelen a súlyod. pl. 3-5 kg/pár nap, mert az is jelzi, hogy a fehérje ürülése rosszabbodott esetleg.
Szóval nyugi, csak oda kell figyelni és nem lesz semmi baj!!!!!!
Boldog, nyugodt babavárást!
39 hetes mami
36 hetes kismama vagyok .
Sajnos nekem is voltak a vizelettem bajok ,rendszeresen csinaltattam a teszteket es volt egy parszor ,hogy 2pozitiv es saprofita volt ,gyogyuszert irt amit 5 napig szedhettem ,hejre is jott minimalis maradt ,szinte minden nonek van ennyi .
Ra egy honapra ujra csinaltattam es ,akkor rosszabb is volt amire màr a doktornom be akart fektettni a korhazba pàr napra de aztan irt gyogyszert,antibiotikumot es kupot amitol hejre jott .
Jovo heten csinaltattok ujra vizelet mintàt.
Amugy a vernyomasom rendben van de a szivem nagyon sokszor eléri nyugodt allapotban is a 120-at .
Könyü baba varast minden kismaminak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!