Fehérje a vizeletben és magas vérnyomás esetén 30 hetesen mi történik? Valami bajt jelent?
Üdv a toxikózisok csapatban. Vizesedsz is? Nekem 25 hetesen kezdődött, 36 hetesen fektettek be, mert a Dopegyt, amit ilyenkor adnak magas vérnyomásra már nem használt. 38+6 naposan indították a szülést, addig minden nap volt 2 NST, 1 UH és minden második nap az UH-n belül Flow-t is néztek. A baba teljesen egészséges, lassan 1 éves lesz. Tehát felügyelet mellett megúszható gond nélkül, felügyelet nélkül viszont lehet belőle komoly baj, a baba is elmehet. Figyelni kell, vérnyomást mérni, pisiben fehérjét nézni és ha az orvos azt mondja, hogy irány a kórház, akkor komolyan kell venni.
Ne aggódj, nem lesz semmi baj!
Azt megkérdezhetem, hogy mi miatt lettetek toxémiásak?
Ismert előttem, hogy mitől lehet... de esetetekben mi váltotta ki?
Első vagyok
az orvosok sem tudják, hogy mi okozza, az első babánál nem volt, a másodiknál igen, ugyanaz a apuka. Nem lehet tudni, vannak hajlamosító tényezők, de mindenki csak a kezét tárja szét,a mikor megkérdezi az ember, hogy mitől van/volt ez. Van esélyem egy harmadik toxémia-mentes terhességre is, de ott is előfordulhat a dolog. Azért volt ez így nekem extra nehéz, mert a 17 hónapos gyereket kellett itthon hagynom arra a 3 hétre (ugye a bent fekvés+a gyermekágy).
19:03 vagyok
Gyanítottam, hogy az orvostudomány ennyire kifürkészhetetlen. Minden elismerésem. Ezek szerint megelőzni sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!