39 hetes terhes vagyok. Vizes a lábam, ödémás a kezem, lehet ebből valami bajom nekem vagy a picurnak a szülésnél? Nem társul hozzá magas vérnyomás, s nincs fehérje a vizeletembe.
Figyelt kérdés
Mit tehetnék, hogy eltünyjön a vizesedés?2009. jan. 10. 17:39
1/3 anonim válasza:
szia,
Sajnos semmit.
Ez már előjele annak, hogy nemsokára itt az idő.
Szülés után elmúlik magától, de ha nem rögtön akkor se aggódj, nekem még pár napig eltartott...igaz én augusztusban szültem.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Sajnos semmit nem tudsz tenni ellene! Én szeptemberben úgy néztem ki, hogy az elefántok sírva könyörögtek a receptért. :D október 9-én meglett a kisfiam.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én 34 hetes vagyok ezekkel a problémákkal és magas vérnyomással. Most akartak befektetni a kórházba. Próbáld meg felpolcolni a lábaidat, sokat pihenni és sótlanul enni.
Ha a vérnyomásod nem magas semmi probléma nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!