A nyalkahartya vastagsaga hogyan valtakozik? Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
26-an voltam dokinal es akkor 7mm volt,peteeresem utana vo napokba volt v aznap.Tegnap pozi tesztet csinaltam,ma megerosebb lett.Elmentem dokihoz 5mm volg s nyalkahartya,mondta meg nem lat semmit,menjek vissza egy het mulva.Akkor most 26ota elvekonyodotg aztan visszavastagszik?vagy semmi remeny h megmarad....Hasi uh volt2013. okt. 9. 09:35
1/2 anonim válasza:
Szia! Ez az én kérdésem volt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Azóta 2 éves nagyfiú :)
2/2 anonim válasza:
a hasi uh nem sokat ér, még hüvelyin sem látta volna hogy van e petezsák, AZt az 5. hét elött nem lehet még látni. Viszont szerencséd van ha 5mm-es nyálkahártyában megtapadt... De szerintem ezt elmérte a hasi uh-gal. nem véletlenül hüvelyi van már mindenhol mert azzal sokkal pontosabban lehet látni mindent. A hasit csak a terhesség késöbbi szakaszában szokták használni. Orvoshoz meg 5. hét elött semmi értelme elmenni. De ezt modnják is. A szivhang pedig a 6. héttől van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!