Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hasi uh-al mi látható? Látható...

Hasi uh-al mi látható? Látható a méh nyálkahártya vastagsága?

Figyelt kérdés

Elmentem nőgyógyászhoz, hogy minden rendben van -e.

Egy hónapja nem szoptatok.

Csak hasi uh-al vizsgált meg a doki. De azt mondta, hogy legalább 2 hónap, amire minden visszaáll a régi menetbe.

Hasi uh-al mit láthatott? Láthatta, hogy nincs rendben valami? Miért nem csinált hüvelyi uh-ot? Lerázott????

Vagy csak felületes volt?

Sztk-ban voltam.

Azért ide írtam a kérdésemet, mert itt foglalkoztok leginkább egy cikluson belüli nyálkahártya és egyéb kérdésekkel. Hátha valaki tud segíteni.

Köszönöm

2010. márc. 1. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyan azt látja a hasi és a hüvelyi uh-val is, csak a másodikkal talán még pontosabb.Igen megtudja állapitani a méhnyálka vastagságát is.Ne aggódj ezen 1-2 hónap és minden a régi lesz.

2010. márc. 1. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért lett volna felületes?Megnézett uh-al,és ennyi.Ha bármi nem ok lenne,látta volna.Hüvelyi uh-ot csak tényleg kétes esetekben használnak,amikor a hasi uh-on látottakkal kétségek merülnek fel.Minden rendben lessz,ne stresszelj!
2010. márc. 1. 13:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Akkor megnyugodtam.

Csak mielőtt a fiammal terhes nem lettem, addig mindíg hüvelyi uh-al vizsgáltak meg.

14 hónapja szültem és azóta nem is voltam orvosnál. Gondoltam valami mást is megnéznek, pl.: vérvétel, vagy nemistudom.

2010. márc. 1. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász nem vesz vért csak ha vmi probléma van. Míg terhes vagy az ő dolga, de utána nem. Ő csak nőgyógyászatilag vizsgál meg. Ha vérvételt szeretnél, menj el a háziorvosodhoz. Ő biztos megvizsgál és elküld vérvételre, röntgenre ha szeretnéd.( Még vállveregetést is kaphatsz érte, hogy törődsz magaddal!)
2010. márc. 1. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!