Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusom 12. napján 5mm-es...

A ciklusom 12. napján 5mm-es a nyálkahártya vastagsága. Nem vékony ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
És az uh leletre az van írva,hogy portio hátul.Ez mit jelent?
2009. júl. 1. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem igazán tudok erre mit mondani, csak a saját tapasztalatomat. Én még a gyógyszert szedtem (az volt az utolsó hónapom) amikor megvizsgáltak. Közvetlenül menszi után mentem egy nappal, és nekem már akkor 5mm volt.

De gondolomom én ez is egyénfüggő, és olvastunk már itt olyanokat, hogy bármi megtörténhet és nem feltétlenül kell "sok" mm a beágyazódáshoz.

2009. júl. 1. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
de elég vékony, de tényleg vannak csodák :)
2009. júl. 1. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Napok óta én is ezt kutatom. Ezt találtam eddig: (eszerint kicsit vékony a nyálkahártyád) Havivérzés: 3-7 napig tart. Ezalatt összesen 100-200 ml váladék ürül, amelyből

mintegy 50 ml a tiszta vér.

* Regeneráció: 3-4 nap. Vérzés során kialakult "seb" begyógyulását jelenti. A

fázis végére a nyálkahártya 1mm vastagságú.

* Proliferációs fázis: 8-10 napig tart. Ideje alatt a nyálkahártya jelentősen

megvastagszik, kiépülnek benne az erek és mirigyek. A nyálkahártya mintegy 5-6 mm

vastagságú.

* Szekréciós fázis: 12-14 napig tart. A nyálkahártya mirigyei váladékot

termelnek, amelyek fellazítva előkészítik az esetlegesen megtermékenyült petesejt

befogadására. A fázis végére a nyálkahártya vastagsága 8-11 mm.

2009. júl. 1. 14:30
 4/7 A kérdező kommentje:

akkor 2-4 nap csúszásban vagyok.Majd következő hónapban...

és a porito hátul?? az jó?

2009. júl. 1. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Palástfű tea!!!! Nekem is itt ajánlották, mert hasonlót kérdeztem múlt hónapban. Akkor nekem 12. napon 6 mm volt és valaki ajánlotta, hogy palástfű teát igyak ciklus végéig pé-től. Azt tettem. Következő hónapban 9 mm volt pé-nél a nyálkahártya, majd két héttel később jött egy pozitív teszt!! Ez múlt héten volt..most lehetek kb 5 hetes. Próbáld ki..drukkolok!!
2009. júl. 1. 17:26
 6/7 A kérdező kommentje:
mindenképp kipróbálom,köszönöm!
2009. júl. 1. 19:42
 7/7 anonim ***** válasza:
De, igen, vékony. Estraderm TTS 25 tapasz - nekem ez bejött
2009. júl. 2. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!