Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes terhesen látszik már...

9 hetes terhesen látszik már egy kis pocak, ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Émelygés miatt sokat is eszem, mert attól jobb, de nem a fenekemre hízok hanem lett egy kis pocim. Ez most a sok kajálástól van, vagy a terhességtől? Nálatok mikor kezdett el látszódni hogy babát vártok? Ez a második terhességem.
2013. okt. 8. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
9. Hetnel ez meg csak puffadas lehet szerintem, meg akkor is, ha masodik baba.
2013. okt. 8. 17:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még 2. terhességnél is csak puffadás, bár ugye azt mondják a 2. baba előbb látszik. Tapasztalatom nincs, mert egy fiam van.
2013. okt. 8. 17:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
en is 9 hetes vagyok es nekem is a masodik terhessegem es nekem akkora most a hasam, mint az elso terhessegemnel 14 hetesen kb. Enni nem nagyon eszek, mert hanyingerem van es hanyok :( mar 3 kg-t fogytam es reggel is ugyanakkora a hasam. Igy nem hiszem, hogy puffadastol lenne.
2013. okt. 8. 17:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
igen elöfordul, nekem egyik barátnőm is igy volt pedig első baba volt. A 9. héten már simán látszodott hogy nem csak jól lakott, aztán az 5. hónapig nem nött egy cm-t sem. A második terhessége pedig csak a 20. hét körül kezdett el látszani. Pedig ugyanolyan testalkattal indult neki a terhességnek.
2013. okt. 8. 18:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Puffadás, hízás. Nekem már 6 hetes észrevették, de az még nem a terhesség volt, csak a velejárói :)
2013. okt. 8. 18:35
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem is kb a 8-9. héten már nem fértem bele a nadrágjaimba, úgy tudtam hordani őket, hogy kigomboltam és felvettem egy bandázst. Hízni biztos hogy nem híztam, mert a 6. héttől semmi nem maradt meg bennem, napi pár őszibarackon éltem a 14. hétig.

De igazából ez puffadás szerintem, amit terhesség okoz... És igen, ahogy előttem írták ezt a "pocakméretet" én is jó sokáig tartottam, bár szerintem hamar látszódott félreérthetetlenül hogy baba van a pocakomban...és hatalmas is lett a pocim :)

Szóval a babától van szerintem...így vagy úgy :)

2013. okt. 8. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen látszódhat már ennyi idősen. nekem is meglátszott.
2013. okt. 9. 07:30
 8/12 anonim ***** válasza:
33%
puffadás! 9hetesen még miniméterről beszélünk.ami a babát illeti..
2013. okt. 9. 09:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is 9 hetes vagyok,a második babával,és nekem is látszik,az elsőnél nem látszott ilyen hamar.Kora reggel mikor felkelek is látszik egy kis pocak,vajon mitől lennék,korán reggel felpuffadva.Nem csak a baba méretet kell nézni,hanem hogy másodiknál a méh már hamarabb alkalmazkodik a változásokhoz.Szóval látszódhat!!Boldog babavárást!
2013. okt. 9. 14:34
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 9. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!