Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges, hogy tenyleg erzi...

Lehetseges, hogy tenyleg erzi a lehendo kis mama legbelul hogy igen most itt van a kis pocak lako?

Figyelt kérdés
persze ugy hogy meg nem tesztelt?
2009. jún. 23. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Én amikor éreztem, hogy itt a pocaklakó, akkor sosem voltam terhes.

Amikor meg nem éreztem, akkor terhes voltam.

2009. jún. 23. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megéreztem hogy van itt vmi, aztán jött a pozitív teszt.
2009. jún. 23. 21:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy minden megérzésből annyi lesz az igaz amit utólag igazol az élet. Nyilván van olyan, hogy valaki előre megérezte, másnál meg másképp volt.
2009. jún. 23. 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két lányom van. Érdekes, de mindkét esetben, az együttlét után már megmondtam, hogy na most! Reálisan nem tudnám megmagyarázni, de egyszerűen éreztem, és igazam is lett.
2009. jún. 23. 21:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindketten mondtuk az együttlét után, hogy úgy érezzük, sikerül életre hívnunk a kislányunkat. Nagyon jó érzés volt :) 2 hét múlva teszteltem, pozitív lett, közben a párom elutazott, így külföldön kapta a hírt, mert nem bírtam ki, míg hazaér. A válasz csak annyi volt, hogy igen, tudja :)
2009. jún. 23. 22:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is tudtam, biztosra tudtam, pedig nem terveztük a babát, tablettát szedtem.Szerencsére a fiam erősebb volt, mint a hormon...:-DD
2009. jún. 23. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Már mensi elött 1,5 héttel volt hányingerem,igy könnyü volt elhinni,hogy ő már ott van!amugy én is amikor éreztem hogy ott van nem volt ott...

Most sincs már ott már kint van 5 hós! : )

2009. jún. 23. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Gratula mindnkinek...

Szia én is megéreztem tudtam hogy baba van a pociban és + at teszteltem és most 6 hetes 1 napos vagyok.

2009. jún. 24. 05:01
 9/9 A kérdező kommentje:

nagyon orulok mindenkinek:)

koszonom a valaszokat,en erzem de a teszt talan biztosabbat mond majd.majd irok hogy jok e a megerzeseim:)

2009. jún. 24. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!