Barb22 kérdése:
Terhes lehetek-e műtéti úton elköttettetem magam?
Figyelt kérdés
Két gyermekes anyuka vagyok és véglegesen elköttettem magam mivel mind a kettő baba császárral lett így döntöttünk a párommal, hogy kettőt bőven elég felnevelni a mai világba, ennek már lassan 3 éve, de egy fél éve különös panaszokra lettem figyelmes menstruáció megváltozása (mikor megjön nagyon gyengén van meg és amikor a vége felé érek akkor napközben nincs meg de estére viszont megint megjön). Kimerültség, fáradság már mostanában bevezettem a délutáni alvást is. Gyakori vizelés. Reggeli rosszullétek. Megduzzadt érzékeny mellek. Mostanában hátfájás és erős szúrás a méhben. Hangulat változás és ingerlékeny vagyok. Tesztet nem tudom, hogy vegyek-e, mert azt gondolom hogy elvagyok kötve akkor hogy lehetnék terhes és amúgy is úgy tudom 100%-os hogy nem lehetek terhes, de lehet más bajom van ezért még orvoshoz se merek elmenni. Valaki volt már ilyen helyzetbe? Válaszokat köszönöm előre is!2013. okt. 8. 16:23
11/16 anonim válasza:
Már egyszet feltett valaki hasonlo kérdést és a végén kiderült terhes. pedig el volt kötve. szoval nem lehetetlen.
Az is lehet hogy valami hormon gondod van. én a helyedbe vennék egy tesztet és az eredménytől függetlenül felkeresnék egy orvost mert a cikluszavart mioma is okozhatja.
13/16 A kérdező kommentje:
Holnap megyek a nőgyógyászhoz aztán minden kiderül...
2013. okt. 10. 20:45
15/16 A kérdező kommentje:
Megfogom írni hogy mit mond az orvos...
2013. okt. 10. 21:56
16/16 A kérdező kommentje:
Voltam az orvosnál, bár megint azt az orvost fogtam ki aki a legelső terhességemnél daganatot mondod. Most azért jobb mert azt mondta minden rendben van és terhesség nincs, de rákszűrést csinált azaz eredmény két hét múlva lesz kész. Bár nem lettem nyugodtabb..
2013. okt. 11. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!