Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lehetek-e műtéti úton...

Barb22 kérdése:

Terhes lehetek-e műtéti úton elköttettetem magam?

Figyelt kérdés
Két gyermekes anyuka vagyok és véglegesen elköttettem magam mivel mind a kettő baba császárral lett így döntöttünk a párommal, hogy kettőt bőven elég felnevelni a mai világba, ennek már lassan 3 éve, de egy fél éve különös panaszokra lettem figyelmes menstruáció megváltozása (mikor megjön nagyon gyengén van meg és amikor a vége felé érek akkor napközben nincs meg de estére viszont megint megjön). Kimerültség, fáradság már mostanában bevezettem a délutáni alvást is. Gyakori vizelés. Reggeli rosszullétek. Megduzzadt érzékeny mellek. Mostanában hátfájás és erős szúrás a méhben. Hangulat változás és ingerlékeny vagyok. Tesztet nem tudom, hogy vegyek-e, mert azt gondolom hogy elvagyok kötve akkor hogy lehetnék terhes és amúgy is úgy tudom 100%-os hogy nem lehetek terhes, de lehet más bajom van ezért még orvoshoz se merek elmenni. Valaki volt már ilyen helyzetbe? Válaszokat köszönöm előre is!
2013. okt. 8. 16:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Rosszul tudod, az elköttetés sem 100%-os. Mindig lehetnek hibák, sajnos.

Mindemellett nem vagyok biztos a terhességedben, sőt. A klimax jelei is hasonlóak. Nem tudom a korod, de anyukámnak így kezdődött. Egy tesztet csinálnék azért a helyedben.

2013. okt. 8. 16:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

mivel az elköttetésnél nem vágják át a petevezetéket, hanem lekötik, ez kioldódhat, de nagyon ritka

vegyél tesztet és ha negatív, akkor kezdődjön a kivizsgálás, mert két kisgyerek mellett nem szabad a homokba dugni a fejünket, hogy tudjuk, baj van, de inkább nem veszünk róla tudomást

2013. okt. 8. 16:26
 3/16 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, az elkötés 0.1-0.3-as pearl indexű, tehát nem 100% ez sem. Csak az önmegtartóztatás 100%, semmi más.
2013. okt. 8. 16:27
 4/16 anonim ***** válasza:
Mivel ilyenkor se megy nullára a Pearl index, egy tesztet erre beáldoznék. [link]
2013. okt. 8. 16:27
 5/16 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok, de gondolom a klimax se korhoz van kötve..
2013. okt. 8. 16:32
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lehet jobb ha tudom, hogy most mi is történik a szervezetemmel mint, hogy bizonytalanságba legyek!
2013. okt. 8. 16:41
 7/16 anonim ***** válasza:
Nme 100% ,vegyél egy teszt és kiderül,hogy terhes vagy-e, már sok ilyen esetről hallottunk. Ha negítv lesz akkor is jobban jobban teszed ha meglátogatod az orvosdat! majd írd meg,hogy mi volt!
2013. okt. 8. 16:54
 8/16 anonim ***** válasza:
a 100%-os védekezés egyedül az ha nem volt aktus. A többinél mind elöfordulhat bár tény hogy kicsi rá az esély, de ahogy spirál vagy gyógyszer mellett is elöfordul hogy becsúszik igy itt is.
2013. okt. 8. 18:11
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de nekem van ismerősöm, akinek egy elköttetés után lett 4. gyermeke.
2013. okt. 8. 19:22
 10/16 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy gyakorlatilag 100%-os módszer, ennek ellenére én is hallottam olyat, hogy mégis baba lett. Mindenképpen kell teszt, bár őszintén szólva nem hiszem, hogy 6 hónapos terhes vagy. Szerintem el kell menni dokihoz. Megértem, hogy félsz, de minél előbb, annál biztosabb, hogy fel tudod nevelni a 2 gyerekedet. Ne magad miatt menj, hanem miattuk!
2013. okt. 8. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!