Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
kb 3hete folyamatosan émelygek,voltak kisebb szédüléseim is.minden tünetem arra utalt hogy terhes vagyok ám mégis megjött a mestruáciom de azota még a mestruálcio elött elkezdtek fájni a melleim de nagyon meg is duzadtak és azota is fájnak.létezik hogy terhes vagyok atol függetlenül hogy mestruáltam?tik mit gondoltok?
2013. okt. 7. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Tik? Mink azt gondoljuk, hogy csinálj egy tesztet...de nem valószínű, hogy terhes vagy.
2013. okt. 7. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Akarod a babat? Ha igen, nem kizart, hogy bebeszeled magadnak, en is jartam igy , sot reggel meg rosszul is voltam...
2013. okt. 7. 18:40
 3/7 A kérdező kommentje:
hát összintén még korainak tartanám a babát de ha ugy lenne azt se bánnám.csak nem értem mitöl duzadtak igy meg a melleim.voltam dokinál is de egyenlöre csak idöpontot kaptam igy most nem tudom mi okozza eszt.
2013. okt. 7. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:
A menszesz elõtt is megszoktak duzzadni a mellek. Sõt van akinek hányingere is van. Nem valószinü, hogy terhes vagy. Viszont milyen a vérzésed, normális ahogyan szokott, vagy csak kevés jött. Csinálj egy tesztet, és meg tudod az igazságot.
2013. okt. 7. 18:48
 5/7 A kérdező kommentje:
kevesebb volt a megszokotnál.volt olyan napom is hogy hánytam föleg reggelente.a melleim meg soha nem duzzadtak ezért is furálom ezt az egészet de megfogadom a tanácsaitokat és csinálni fogok majd tesztet.köszönöm mindenkinek a válaszokat
2013. okt. 7. 18:54
 6/7 A kérdező kommentje:
és még annyit vettem észre hogy a hasamnál mikor feküdtem véletlenül ahogy hozzá értem egy olyan nagysásu mint pl egy tojás valamit tapintotam ki.mikor probáltam tapogatni hirtelen eltünt mint ha vissza huzodot volna.tudgya valaki mi lehetet ez?
2013. okt. 7. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Van olyan akinek megjön a menszesze és mégis terhes. Szóval a teszt fontos.
2013. okt. 7. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!