Várandósan szabad termálvízben fürdeni (32fokos)?
terhesség legelején vagyok.
köszi!
köszi a válaszokat!
én mindenkit felpontoztam.
én kihagyom, biztos ami biztos.
Kár, hogy hagytad magad beparáztatni. Csak meleg vízben nem szabad üldögélni (a zuhanyzást is ezért ajánlják, nem a fertőzések miatt). A testhőmérsékleted stabil 37 fok. A 32 nem meleg. Az se valószínű, hogy fertőzést kapsz. Persze mindenki maga dönti el, hogy vállalja vagy nem, de orvosilag nem tilos. Úszni is lehet, rendszeresen, amíg zárt a méhszáj. A Balcsiban is lehet fürdeni.
Még csak annyit, hogy 0%-ot kapott az, aki azt írta, hogy ha ettől elmegy, jobb is. Ha nincs is 100%-ban igaza, de abban az értelembe igen, hogy ha valaki 32 fokos vízben elvetél, az csak véletlen egybeesés, elvetélt volna víz nélkül is. Én nem fürödtem sehol, mégis elment. A barátnőm negyed annyira nem vigyázott magára, úszni járt stb., és egészségesen megszületett a gyerek. Nem ettől függ sajnos.
úgy dereng, nekem is úgy mondta a doki hogy természetes vízben szabad úszni. ha muszáj, akkor hideg vízben is, ha zárt a méhszáj.
nem gondolom, hogy parázik az, aki ki akar zárni minden zavaró tényezőt, veszély forrást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!