Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hisztek abban, hogy ha a...

Hisztek abban, hogy ha a második terhesség tünetei nem hasonlóak az elsővel, akkor más lesz a baba neme?

Figyelt kérdés
Első terhességemmel az első 4 hónapot végighánytam, a többi 5 hónapon pedig gyomorsavam volt. Most a második babát várom, 3 hónapos vagyok jelenleg, és csak 2-3 hétig hánytam, ezen kivül semmi olyan tünetem nem volt. Szerintetek esélyes egy kisfiú, az első, lányom után? tapasztalatok,vélemények?
2013. okt. 6. 23:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mind a két terhességemmel totál ugyanaz volt és 2 lányom van:-)Szóval én nem hiszek benne
2013. okt. 7. 12:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok elírtam nem ugyan az hanem teljesen különböző volt a kettő:-)
2013. okt. 7. 12:04
 13/14 m.aliz80 válasza:
Szia! Fiamnal eszre se vettem, h terhes vagyok. Lanyomnal mar akkor ereztem, h valami mas, mikor meg nem is kesett a menszim:) a kave illata egyszeruen kikeszitett. :)
2013. okt. 7. 14:24
 14/14 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ ill. tapasztalat megosztást! :)

Utolsó, nekem is ez volt..lányommal az első 1 hónapot észre sem vettem, most a másodiknál már a beágyazódást is igen megszenvedtem! :)

2013. okt. 7. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!