Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
olyan érzésem van vagy egy hete már, hogy mindjárt megjön. egy kér percig görcsöl, de nem túl erősen aztán meg elmúlik. és mintha feszülne a hasam is.már ma harmadik napja, hogy elmaradt a menzeszem, de nem érzem semmi különösebb jelét annak, hogy terhes lennék. csak annyit hogy már korán reggel arra ébredek, hogy éhes vagyok, meg olyan, mintha mindig fel lennék fúvódva, és sokat járok pisilni, és álmosabb is vagyok, de lehet hogy ezeket csak beképzelem :( nem tudom, de nagyon szeretnék már egy kisbabát :) terveztem, hogy várok vele hét végéig és, ha addig semmi akkor tesztelek :)

2013. szept. 26. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, nem akarlak megbántani, de mi a csudának tetted fel ezt a kérdést megint? :-) most sem tudunk többet és okosabbat írni csak annyit, hogy tesztelj és drukkolunk! Ezek a tünetek a közeledő menzesz jelei is lehetnek. :-) akárhányszor is teszed fel a kérdést, teszt nélkül nem kapod meg a választ.:-)
2013. szept. 26. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Látom, hogy most azt is odaírtad, hogy vársz hétvégéig, de addig itt nem tud senki semmit mondani neked. Tesztelj akkor hétvégén és kiderül!
2013. szept. 26. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
drukkolok nagyon
2013. szept. 26. 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem ilyen tüneteim lennének azonnal tesztelnék, nem akarnék kétségek között lenni! Itt senki sem tudja neked megmondani biztosra.Már kimutatja a teszt 3 napos késéssel!

Jobb előbb megtudni! Tesztelj!

2013. szept. 26. 11:47
 5/6 A kérdező kommentje:
hát pénteken teszteltem, de negatív lett :( de még mindig nem jött meg, és ez már a 8.nap. anyukám beszélt egy orvossal és azt mondta, hogy pihenjek és feküdjek, és a héten csináljak megint egy tesztet. hát nem tudom, még reménykedek hátha :)
2013. szept. 30. 08:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Drukkolok nagyon! Ha nem jön meg, akkor azért a következő hét elején menj el dokihoz mindenképpen!
2013. szept. 30. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!