Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két negativ tesztem lett, még...

Ede96 kérdése:

Két negativ tesztem lett, még az orvosnál végzett vizeletből is, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 17:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ugye ez nem komoly kérdés?!

Ennyi információból azt mondom, hogy nyilván nem lehetsz...

2013. szept. 20. 17:59
 2/19 anonim ***** válasza:

Nagyon nem mindegy, hogy a ciklusodban hol tartasz.

Ha már napok óta késik a vérzésed és úgy lett 2 negatív teszted, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy.

Ha még meg sem kellett volna jönnie a vérzésednek, akkor még ettől lehetsz simán terhes is, csak még nem termelődött annyi HCG a szervezetedben, amiből mutassa teszt.

2013. szept. 20. 18:00
 3/19 A kérdező kommentje:
igen komoly,mert nő a hasam és mocorog valami,sőt még vérzésem is van csak kevés barnás,és szivgyogyszert szedek..
2013. szept. 20. 18:06
 4/19 anonim ***** válasza:

Az első úgy értette, hogy ennyiből nem lehet túl sokat mondani. Ahogy én is írtam, nem mindegy, hogy milyen körülmények közt készültek a tesztek, hol tartasz ciklusban.

De egyébként már bocs, de ha már mozogni éreznéd azt a gyereket, akkor már legalább 16-18 hetes terhesnek kéne lenned, aminél meg hát nyilván nem negatívat tesztelnél.

Amúgy ha pl. bélmozgási zavarod van, attól simán lehet puffadt a hasad, amitől nagyobbnak látszik és a bélmozgás pedig szintén érezhető.

Én inkább a helyedben gasztroenterológushoz mennék.

A vérzés pedig ha van, még ha terhes is, akkor az az első 3 hónapban fordulhat elő, az kevesebb ideig tart és kevesebb mennyiségre is, mint a normál vérzés. És a 16-18. terhességi hétre, amikor is mozogni érezné az ember a babát, addigra meg is szűnne.

2013. szept. 20. 18:10
 5/19 A kérdező kommentje:
igen tudom,már van egy gyermekem,de az orvos is leráz mert nem vagyok fizetös beteg,ugy bánt velem mint egy kutyával,annyit mondott igen érzek valamit,ez diagnozis feállitás?
2013. szept. 20. 18:16
 6/19 anonim ***** válasza:

Ne akarj már terhes lenni ennyire :D , előbb egy biológia óra ajánlott lenne!

Mozogni terhesség elején nem mozog a gyerek, a hasad sem nőhet, max azért mert nem rendezted a székleted, ezért javasolt az, hogy menj el wc-re ne képzelegj! Ha már az orvosnál végzett vizelet is negatív akkor NEM lehetsz terhes. Szerintem elég világos minden, felesleges volt itt bármit is kérdezni.

2013. szept. 20. 18:18
 7/19 anonim ***** válasza:
És akkor miért nem mész másik orvoshoz?
2013. szept. 20. 18:19
 8/19 A kérdező kommentje:
voltam,nem vizsgált meg de hétfön időpontra megyek ultrahangra.de elkeseritö,hogy ugy kell kikönyörögni és látványossan van hasam..amugy meg filigrám alkat vagyok.akkor minek fizetem a tb-ét.a körzeti dokim megerösitett sajnos az időpont és a pénz miatt nem foglalkoztak velem.
2013. szept. 20. 18:43
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha már látványosan megnövekedne a hasad a terhességtől, akkor már pozitívat teszteltél volna!
2013. szept. 20. 18:54
 10/19 anonim ***** válasza:
pntosan ahogy az elözüö irja. Amikor a has elkezd nőni akkor már nincs az atezst ami ne mutatná ki. A növekedés lehet pl candida gombától vagy egyéb gyulladástól. akár cisztától. A mocorgás pedig lehet akár bélférgességtől. Olyankor is nö a has sokaknál.
2013. szept. 20. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!