Két negativ tesztem lett, még az orvosnál végzett vizeletből is, lehetek terhes?
Ugye ez nem komoly kérdés?!
Ennyi információból azt mondom, hogy nyilván nem lehetsz...
Nagyon nem mindegy, hogy a ciklusodban hol tartasz.
Ha már napok óta késik a vérzésed és úgy lett 2 negatív teszted, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy.
Ha még meg sem kellett volna jönnie a vérzésednek, akkor még ettől lehetsz simán terhes is, csak még nem termelődött annyi HCG a szervezetedben, amiből mutassa teszt.
Az első úgy értette, hogy ennyiből nem lehet túl sokat mondani. Ahogy én is írtam, nem mindegy, hogy milyen körülmények közt készültek a tesztek, hol tartasz ciklusban.
De egyébként már bocs, de ha már mozogni éreznéd azt a gyereket, akkor már legalább 16-18 hetes terhesnek kéne lenned, aminél meg hát nyilván nem negatívat tesztelnél.
Amúgy ha pl. bélmozgási zavarod van, attól simán lehet puffadt a hasad, amitől nagyobbnak látszik és a bélmozgás pedig szintén érezhető.
Én inkább a helyedben gasztroenterológushoz mennék.
A vérzés pedig ha van, még ha terhes is, akkor az az első 3 hónapban fordulhat elő, az kevesebb ideig tart és kevesebb mennyiségre is, mint a normál vérzés. És a 16-18. terhességi hétre, amikor is mozogni érezné az ember a babát, addigra meg is szűnne.
Ne akarj már terhes lenni ennyire :D , előbb egy biológia óra ajánlott lenne!
Mozogni terhesség elején nem mozog a gyerek, a hasad sem nőhet, max azért mert nem rendezted a székleted, ezért javasolt az, hogy menj el wc-re ne képzelegj! Ha már az orvosnál végzett vizelet is negatív akkor NEM lehetsz terhes. Szerintem elég világos minden, felesleges volt itt bármit is kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!