Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két negativ tesztem lett, még...

Ede96 kérdése:

Két negativ tesztem lett, még az orvosnál végzett vizeletből is, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 17:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
több mint két hete csináltam,nyugtatot és szivgyogyszert szedek ez lenyomja a hcg szintem ezt a körzeti mondta és a negativ labor tesztre is azt mondta hogy igen lehet negativ,vérvétel kéne,ö azt mondta menjek be a péterfi utcai korházba adott beutalot de nem megyek,megvárom az ultrahangot.
2013. szept. 20. 19:01
 12/19 anonim ***** válasza:

De értsd már meg kérdező, hogy ha már akkora hasad lenne a terhességtől, hogy látszana, akkor már tök mindegy, hogy mi van hatással a HCG-re, már pozitívat teszteltél volna!!!

És egy nőgyógyász már tapintással megmondja egy akkora hasnál, hogy az terhes pocak-e vagy sem! Mert a méh a terhesség előrehaladtával nő, máshogy és máshol tapintható.

Ennyire ne akarj már terhes lenni!

2013. szept. 20. 19:13
 13/19 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

De most komolyan, a leoltásra írsz egy kisregényt, hogy mit érzel meg mit mondott ez meg az a doki, viszont kérdésnek meg egy mondatot írsz?! Mégis milyen választ vártál, nem értem az ilyet....

A doki aki leráz, nőgyógyász volt? Volt nőgyógyászati vizsgálat? Vagy ezzel nyitottál, hogy mozog a hasadban valami és elküldött vizeletvizsgálatra? Megnyomkodta a hasadat? Csak mert semmit nem is írsz ezekről sem... Csak mert egyszerű nőgyógyászati vizsgálattal is le tudja szűrni lehet-e baba, pl zárt-e a méhszáj, méh mérete...

Ettől függetlenül én nem hiszem, hogy terhes vagy...még mindig...de majd hétfőn kiderül...

2013. szept. 20. 19:16
 14/19 Kávétejszín ***** válasza:
Szerintem túl gyakran jársz dokikhoz, és azért nem foglalkoznak már veled...
2013. szept. 20. 19:34
 15/19 anonim ***** válasza:
2013. szept. 20. 20:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

hajhaj, kezd a kedves kérdező eléggé érdekes lenni!

Kérdező neked orvosra van szükséged, de nem nőgyógyászéra...

2013. szept. 20. 20:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez kamu! ennyire nem lehet valaki hülye.
2013. szept. 21. 06:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem is unatkozó tizenévesek szórakoznak, mert azt hiszik tényleg lehet ilyen...de aki szült már, azt tudja hogy nincsen...ilyen körülmények között biztos hogy nincsen...

És a két kérdés pedig kísértetiesen hasonló, mármint a körülmények :D

Vagy ha mégsem erről lenne szó, akkor sürgős szakorvosi vizsgálatot javasolnék...pszichiátrián :D

2013. szept. 21. 10:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Nah mi van? Láttak valamit az ultrahangon?
2013. szept. 26. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!