Két negativ tesztem lett, még az orvosnál végzett vizeletből is, lehetek terhes?
De értsd már meg kérdező, hogy ha már akkora hasad lenne a terhességtől, hogy látszana, akkor már tök mindegy, hogy mi van hatással a HCG-re, már pozitívat teszteltél volna!!!
És egy nőgyógyász már tapintással megmondja egy akkora hasnál, hogy az terhes pocak-e vagy sem! Mert a méh a terhesség előrehaladtával nő, máshogy és máshol tapintható.
Ennyire ne akarj már terhes lenni!
#1 vagyok
De most komolyan, a leoltásra írsz egy kisregényt, hogy mit érzel meg mit mondott ez meg az a doki, viszont kérdésnek meg egy mondatot írsz?! Mégis milyen választ vártál, nem értem az ilyet....
A doki aki leráz, nőgyógyász volt? Volt nőgyógyászati vizsgálat? Vagy ezzel nyitottál, hogy mozog a hasadban valami és elküldött vizeletvizsgálatra? Megnyomkodta a hasadat? Csak mert semmit nem is írsz ezekről sem... Csak mert egyszerű nőgyógyászati vizsgálattal is le tudja szűrni lehet-e baba, pl zárt-e a méhszáj, méh mérete...
Ettől függetlenül én nem hiszem, hogy terhes vagy...még mindig...de majd hétfőn kiderül...
hajhaj, kezd a kedves kérdező eléggé érdekes lenni!
Kérdező neked orvosra van szükséged, de nem nőgyógyászéra...
Szerintem is unatkozó tizenévesek szórakoznak, mert azt hiszik tényleg lehet ilyen...de aki szült már, azt tudja hogy nincsen...ilyen körülmények között biztos hogy nincsen...
És a két kérdés pedig kísértetiesen hasonló, mármint a körülmények :D
Vagy ha mégsem erről lenne szó, akkor sürgős szakorvosi vizsgálatot javasolnék...pszichiátrián :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!