Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » FONTOS, Lehetek terhes?

FONTOS, Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
5-ik honapja hogy nem szedem a fogamzasgatlot,de eddig meg nem jott a baba.Mig szedtem,addig rendszeres 29 napos csiklusaim voltak.Miota nem szedem,rendszeretelen lett,25-26 napos ciklusok lettek,mult honapban lett 27 nap.Most kesik.Utolso menzim aug.10-en volt,es ha jol szamolom,most lenne a 29-ik nap.Tegnap csinlatam terhessegi tesztet,negativ lett.Most akkor mi van?mert semmi jelet nem is erzek hogy meg fog jonni,a teszt viszont negativ.lehet csak a szabalytalan ciklusom most eltolodik???de epp ennyivel?

2013. szept. 7. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló abbahagyása nagyon be tud zavarni, még több hónap múlva is. Ettől függetlenül lehet, hogy még nem mutatta ki, így a helyedben várnék egy hetet és csinálnék még egy tesztet, már ha addig nem jön meg.
2013. szept. 7. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Valószínű még nem állt be a ciklusod. Mikor én abbahagytam a gyógyszert először 26 napos volt, utána 28, aztán késett, gondoltam tutira sikerült, majd 35 napos ciklus lett belőle. 16 hónapja nem szedem, és a mai napig nem állt még be. 28-33 naposig változik, de ez az orvosom szerint normális.
2013. szept. 7. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:

szia.

lehetsz terhes, egyáltalán nem kizárt.

a terhességi tesztet reggeli első pisiből csináltad? nagyon fontos, nálam legalábbis úgy volt, hogy előző esti pisi negatív, másnap kora reggeli első már halvány pozitív! :)

mondjuk én éreztem hogy meg fog jönni, legalábbis azt hittem, hogy az az, görcsöltem picit, fájt a derekam is.

remélem összejött! :)

2013. szept. 7. 11:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Reggeli pisibol csinaltam.Es vegul csinaltam nemreg is 1et,de meg mindig negativ...es semmi erzesem nincs,a mellem sem faj.a hasam sem,...semmi.Volt fogamzasgatlo szedese alatt is hogy ki ki maradt 1-1 honap,mert eleg hormonproblemas vagyyok,de gondotam tabletta abbahagyas utan ilyen kizart lenne,...most meg nem tudom ezt hova tenni.
2013. szept. 7. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló után az első hat hónapban még lehetnek gondok a ciklussal kapcsolatban. Az is lehet, hogy most nem fog megjönni. Ha fél év után is ennyire zavarosak a ciklusaid, akkor érdemes felkeresni az orvost. Sok sikert amúgy!
2013. szept. 7. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!