Szegény basszus! :( Nekem is az utolsó hónapban csíkozódott be. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem hónapokig fájtak ezek a csíkok. Utáltam a hasamhoz érni. :( Tényleg genetika lehet a dologban, mert én is hiába kentem. Ne csüggedj, nyárra szépen elhalványulnak.
2013. okt. 6. 19:49
12/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat lányok :)
2013. okt. 6. 20:32
13/20 gabszem válasza:
nekem a combomon, csípőmön vannak korábbi hízási csíkok, de a terhességtől nem lettek csíkjaim.
2013. okt. 6. 21:30
14/20 anonim válasza:
20 évesen szültem, nekem is ilyen lett, hiába kentem. De nekem mindenem csíkos, a mellem, a karom, a lábam... Szörnyű, ráadásul nagyon lassan halványodott, de ha víz éri őket ugyanilyen lilák. :( Ezért strand számomra kizárt.
2013. okt. 6. 21:41
15/20 anonim válasza:
Az enyém még durvább, ne aggódj! :) Bár tény, hogy akit ez zavar, nem teszi fel ide :) én amúgy sem "vetkőztem" soha életemben, ezért is nem teszek fel képet. De hidd el, nem cserélnél velem! :) még műtéti hegem is van elöl, vagy 15-20 centis, a tiéd ehhez képest matyóhímzés! :) A legfontosabb viszont, hogy a baba jól van! :) 34hkm
2013. okt. 6. 21:55
16/20 anonim válasza:
Anyám szegénykém! :S
Nekem fura módon szülés után egy hónappal csíkozódott be a pocakom és nem nagyon akar múlni pedig már eltelt egy év.. :D
2013. okt. 6. 22:29
17/20 anonim válasza:
Genetika. Nekem nem lett csíkos, és több barátnőm is szült mostanában, nekik sem. Szerintem attól is függ hogy mennyit híztál. és hogy hirtelen nőtt meg a pocakod, vagy szépen fokozatosan. Akiket ismerek, szülésig max 10-12 kg-nál megálltunk.
2013. okt. 7. 08:47
18/20 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem bőrtípus kérdése. Nekem 6 gyerekem van (ikreket is szültem), egyetlen halvány csíkom sics, pedig még testápolót sem használok / használtam soha. Nagyon sajnállak, remélem hamar elmúlnak majd.
2013. okt. 7. 09:25
19/20 anonim válasza:
Szerintem is genetika, nekem is 2. terhességem ikerterhesség volt, a két baba 5800 g volt, és egyetlen csíkom sincs, de ban hájam helyette :)
2013. okt. 7. 09:48
20/20 anonim válasza:
nagyon durva!
én nekem sem lett csíkos a hasam, csak a köldököm körül picit, de az fel sem tűnik, a popsim, combom mindig csíkos volt terhessége előtt is, terhesség alatt is ment oda néhány, és nem is múltak el. Számíts arra, hogy ez bizony megmarad sajnos, de halványodni fog, fehér lesz. és érezhető is kézzel majd, a bőröd megrepedt sajnos. Striának hívják ezt a bőrrepedést. Próbáld azért kenegetni, én a dm-es terhes olajjal kentem végig a hasam mikor pocakos voltam, meg a mellemet is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!