Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valójában mennyi idős terhes...

Valójában mennyi idős terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Az embrió 20mm-es két ultrahangvizsgálat szerint is, de csak hat hetes terhes vagyok elvileg. A múlt héten még három hetesnek mondtak, most egy hétre rá,már hat hetesnek,de akkor miért mondja két doki is,hogy ez elég érdekes,mert elvileg csak 2-4 mm-esnek kéne lennie az embriónak ebben a korban. Valakinek valami ötlete, hasonló tapasztalata?
2009. nov. 8. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor volt az utolsó mensid? Gondolom görbét nem vezetsz...
2009. nov. 8. 21:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Szeptember 21-én volt meg utoljára, ami normálisan öt napig tartott csak kevesebb vérzéssel, viszont augusztusban is késett négy napot, csak utána jött meg és két napig tartott mindössze és csak cseppek voltak, viszont az orvosok szerint én és a kicsi és teljesen egészségesek vagyunk, ezért nem értem a dolgot.
2009. nov. 8. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha szeptember 21-én volt meg utoljára, akkor teljesen jók a méretek, és a 8 hetes terhes vagy. Ha mensi szerint számolod, akkor is stimmel. Ha ezt a dokik sem tudják, akkor nagy baj van....

[link]

2009. nov. 8. 21:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Engem is az orvosok "hozzáértése" zavar!
2009. nov. 8. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes 8 hetes vagy. Október eleje környéki peteérésen "készült" a jövevény:-)
2009. nov. 8. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
A terhességi kalkulátor szerint 7 hetes +1 napos.Nekem szept.20.-án volt az utolsó menszim,de az én ciklusom 32 napos.Elvileg a peteérésem okt.8.-án volt.boldog babavárást!
2009. nov. 9. 08:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Most akkor bennem is felmerült a kérdés. Szeptember 10-én jött meg utoljára, bár csak barnázott, rendesen 13-án jött meg. A ciklusaim 34 naposak általában. Ma, ha igaz 7+2 vagyok. Múlt hét szerdán voltam uh-n (akkor 6+4 volt), a CRL 7,3 mm-volt, 19 mm petezsákban. Előtte két héttel voltam másik dokinál, sztk, aki akkor látta a petezsákot, méretet nem mondott és 4-5 hetesnek állapított meg. A két uh között két hét telt el, a fejlődés üteme tehát jó. És a második dokihoz 7 éve járok, még mindig rendben volt a véleménye. A neten a CRL méret megfelel a megállapított terhességi időnek. De, ha neked szept huszonakárhanyadikán jött meg, és 8 hetes vagy, akkor én?
2009. nov. 9. 09:45
 8/8 anonim ***** válasza:

A mensid szerint ma töltötted be a 7. hetet. Az elején mindig a menstruációd első napja alapján számolnak, majd a 12. heti uh-n módosíthatnak a méretek alapján a szülés dátumán és az afp levétel időpontján is, ami a 16. héten van.

Nekem a mensi alapján megfelelő a mérete, ezért nem is módosított eddig a dokim az afp időpontján (ma voltam) és a szülés időpontján sem.

2009. nov. 9. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!