Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40+4 hkm vagyok es mar sehogy...

40+4 hkm vagyok es mar sehogy nem megy az alvas?

Figyelt kérdés
Kerlek segitsetek, ti hogy tudtok/tudtatok aludni ennyi idos terhesen? Mar lekoltoztem a kanapera mert fekudni egyik oldalamon se megy mar, megfajdul a hasam es gondoltam felig ulve haton sikerul de igy sem. Pedig nagyon kene az a par ora alvas mar :(
2013. okt. 5. 16:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Az utolsó napokba én se tudtam aludni.Szülés előtt két nappal semmit se aludtam,mert nekem se volt jó se hogy sem.

Ezért és vajúdás alatt be is aludtam pár pillanatra ezért elmúltak a fájásaim,sajnos fájás gyenge voltam.Kisfiam 40+3 héten született meg,18 óra vajúdás után.Én úgy pihentem,hogy félig ülő helyzetbe voltam a hátam mögött meg párna,vagy a lábam alatt volt a párna.Próbálj meg több test helyzetet meg változatos helyen próbálj aludni előtte meg sétálj pár percet a friss levegőn én is ezt tettem hátha jobb lesz.Kitartást!Bocsi a hosszú szövegelésemért.

2013. okt. 5. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!