Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt hiszem távozott a nyákdugó...

Azt hiszem távozott a nyákdugó? Segítség!

Figyelt kérdés
Felkeltem és pisilés után a Wc-papíron ilyen kocsonyás, takonyszerü valami volt. Nem volt se véres se barna hanem ÁTLÁTSZÓ. Nem sok volt. Ez volt a nyákdugó? Azt jelenti közel a szülés?? Azóta görcsöl is a hasam alja folyamatosan!! 39+3 hkm.
2013. okt. 4. 16:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
inkább a görcsök jelezik, van akinek szülés elött 2-3 héttel már távozik, van akinek egyáltalán nem. Mivel ott tartasz ahol igy természetesen bármikor beindulhat a szülés.
2013. okt. 4. 16:45
 2/11 anonim ***** válasza:

lehet folyás és lehet a nyákdugó egy darabja is

ha a nyákdugó távozik, az még nem jelenti automatikusan a szülés kezdetét, bár már elég fejlett, akár be is indulhat a folyamat

nyugi, minden rendben lesz

sok sikert

2013. okt. 4. 16:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Biztos, hogy nem folyás része az más teljesen. Remélem hamarosan szülök :)
2013. okt. 4. 16:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Nagyon sok boldogságot kívánok! :)
2013. okt. 4. 17:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha görcsölsz akkor figyeld milyen időközönként vannak a görcsök, ha rendszeresek akkor valószínű hogy akár még ma meg is szülhetsz, igen egyébként a nyákdugó volt, majd írd meg mi lett :)
2013. okt. 4. 17:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem is így kezdődött,aztán másnap 39+4 hetesen megszületett a lányom.

Könnyű szülést neked! :)

2013. okt. 4. 17:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nem elkeserítésképpen, de nekem egy szerdai reggelen ment el a nyákdugóm, és rá 2 hétre császárral szültem :/ szóval nem biztos hogy már itt a vége a terhességnek, szerintem is inkább a fájásokra figyelj, azok a mérvadók ilyenkor!
2013. okt. 4. 17:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) majd megírom mi a helyzet :)
2013. okt. 4. 17:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Jajj de izgi könnyü szülést kivánok!!! :)
2013. okt. 4. 17:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Mérd a fájásokat :)) Sok sikert :))) De jó neked,hogy már itt jársz :)

25 hkm

2013. okt. 4. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!