Jártatok már így? És mi lett az eredménye?
Figyelt kérdés
Fontos lenne a válaszotok ! Mielőtt valaki írna hogy azonnal doki ... Jövö7 szerdára kaptam csak időpontot ! A kérdésem a következő ! holnap lesz 3 hete hogy együtt voltam a párommal ! Szeptember 27 én nagyon nagyon halvány második csík lett a teszten ! De Szeptember 30 ára meg jött ! De nagyon furcsán,elsőnap nagyon sok szokott belőlem jönni ,és az elsőnapra elég volt a tisztasági betét alig volt rajta valami! Második nap jött rendesen ahogy az szokott! De tegnap délután óta ma reggel 11ig semmi nem volt sőt nagyon száraz voltam. Délutánra egyszer csak megint meg jelent a vér de nem sok de nem is kevés olyan közepes mennyiségű! Mikor ezután cseréltem ,eltelt bizonyos idő ,gondoltam meg nézem hogy mizu oda lent és megint semmi és tökk száraz vagyok ! Holnap az utolsó nap a mensimnek szóval még ma igen véreznem kellene! Szerintetek lehet hogy baba van ?2013. okt. 3. 14:59
1/5 anonim válasza:
Hát nem tudom van, hogy a szervezet az esedékesség idején még emlékszik, hogy mit kellene csinálnia. Én biztosan vennék 1-2 tesztet. Tudom néha vetélésnél is pozitív, de akkor is.
2/5 A kérdező kommentje:
Esetleg tudsz valami jó tesztet ajánlani ami megbízható ?
2013. okt. 3. 15:07
3/5 anonim válasza:
Lehetsz ezektől még várandós. A Gabriel tesztet merem ajánlani, nálam az mindig 100%-os eredményt mutatott.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2013. okt. 3. 15:35
5/5 anonim válasza:
Nekem a nem várt napján volt vérzésem. Pont annyi, mint amennyivel elindul a mensim általában Azt hittem megjött.Később sem este sem másnap nem folytatódott, ìgy csináltam tesztet ami pozitív volt.:))) 31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!