8 hetesnek kellene lennem, de (hasi) UH szerint csak 5 hetes. Ti jártatok már így?
Kicsit megijedtem. Normál 28 napos ciklusaim voltak. Július 2-án jött meg utoljára.
3. gyerek lesz, ha összejön.
Egy hét múlva kell visszamennem UH-ra.
szia. ne ijedj meg,lehet később fogant! Én 8 hetesen mentem orvoshoz,de Uh alapján 6hetesek voltunk!
12 hetes uhra mikor mentünk már 12+2 naposnak felelt meg,nekem azt mondták biztos elnézték,elmérték vagy valóban később fogant!
most 20 hetesek vagyunk és minden a legnagyobb rendben! szorítok nektek,majd írj!
ne ijedj meg emiatt!
Én is hasonló cipőben jártam az első babámmal. Mikor 8 hetesnek kellett volna lennie a magzatnak, akkor a doki szerint csak 6 hetes volt.Ez a különbség végig megvolt az egész terhesség alatt, és ennek tetejébe még 2 hetet ráhúztam, akkoris úgy indították meg a szülést.Teljesen egészséges kisgyerek:)
Nekem is normál, 28 napos ciklusaim voltak/vannak.
Köszi a válaszokat. Hát még reménykedem. :)
Hosszú lesz ez az egy hét.
Volt szívhang?
Én ugyanígy voltam sajnos kétszer is. Nem volt szívhang egyiknél sem, és mindkettő megállt a fejlődésben, és missed ab lett a vége. :( Van már egy egészséges kisfiam, akit problémamentes terhesség után szültem, igaz császárral.
Remélem neked nagyobb szerencséd lesz!
Háát, elég nagy a különbség. De miért hasit csináltak?
Nekem is volt már ilyen, 8 hetes helyett 6 voltam, de volt már szívhang. Viszont 3 hét múlva mégis missed ab lett, mert megállt a fejlődésben, leállt a szíve:(
Neked szorítok!
Én majdnem 7 hetesen voltam uh-n, és még csak egy kis petezsák volt. Nekem is a 3. terhességem. A fiaimnál ilyenkor már szívhang is volt.
Rá három hétre már dobogott neki is a szivecskéje. Behozta valamelyest a lemaradást, már csak 1 héttel kisebb. Valószínűleg később fogant. Most már 21 hetes vagyok.
Biztos minden rendben lesz nálatok is!
Köszi ismét a válaszokat.
július 2-án jött meg utoljára. Július 31 -én teszteltem egy halvány pozitívat, augusztus 7-én pedig egy erős pozitívat.
Így még belefér?
en 9 hetesen 6 hetes meretekkel voltam szivhanggal...elmentem egy masik orvoshoz annak a reményében h hatha az Uh téved....nem tévedett, másnapra már szivhang sem volt :(
Figyelni kell a novekedes tempojat. Ha normális tempoban novekedik akkor talan elszámolhattatok vmit...Nekem egy hét alatt 3 napot novekedett...hiáaba h duplaja volt a mérete...
Kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!