Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetesnek kellene lennem, de...

8 hetesnek kellene lennem, de (hasi) UH szerint csak 5 hetes. Ti jártatok már így?

Figyelt kérdés

Kicsit megijedtem. Normál 28 napos ciklusaim voltak. Július 2-án jött meg utoljára.

3. gyerek lesz, ha összejön.

Egy hét múlva kell visszamennem UH-ra.

2013. aug. 28. 13:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

szia. ne ijedj meg,lehet később fogant! Én 8 hetesen mentem orvoshoz,de Uh alapján 6hetesek voltunk!

12 hetes uhra mikor mentünk már 12+2 naposnak felelt meg,nekem azt mondták biztos elnézték,elmérték vagy valóban később fogant!

most 20 hetesek vagyunk és minden a legnagyobb rendben! szorítok nektek,majd írj!

2013. aug. 28. 13:32
 2/18 anonim ***** válasza:
ja és nekem is 28 napos ciklusaim voltak!
2013. aug. 28. 13:32
 3/18 anonim ***** válasza:

ne ijedj meg emiatt!

Én is hasonló cipőben jártam az első babámmal. Mikor 8 hetesnek kellett volna lennie a magzatnak, akkor a doki szerint csak 6 hetes volt.Ez a különbség végig megvolt az egész terhesség alatt, és ennek tetejébe még 2 hetet ráhúztam, akkoris úgy indították meg a szülést.Teljesen egészséges kisgyerek:)

Nekem is normál, 28 napos ciklusaim voltak/vannak.

2013. aug. 28. 14:03
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Hát még reménykedem. :)

Hosszú lesz ez az egy hét.

2013. aug. 28. 14:05
 5/18 anonim ***** válasza:

Volt szívhang?

Én ugyanígy voltam sajnos kétszer is. Nem volt szívhang egyiknél sem, és mindkettő megállt a fejlődésben, és missed ab lett a vége. :( Van már egy egészséges kisfiam, akit problémamentes terhesség után szültem, igaz császárral.

Remélem neked nagyobb szerencséd lesz!

2013. aug. 28. 14:29
 6/18 anonim ***** válasza:

Háát, elég nagy a különbség. De miért hasit csináltak?

Nekem is volt már ilyen, 8 hetes helyett 6 voltam, de volt már szívhang. Viszont 3 hét múlva mégis missed ab lett, mert megállt a fejlődésben, leállt a szíve:(

Neked szorítok!

2013. aug. 28. 14:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Azért ez nagy különbség! Én is azt kérdezem, hogy volt már szívhang? Nyolc hetesen már egész szép kis embriónak kellene lennie. Mikor volt az utolsó menzeszed? Az is lehet simán, hogy később fogant a baba. A legfontosabb: mikor teszteltél pozitívat?
2013. aug. 28. 14:41
 8/18 anonim ***** válasza:

Én majdnem 7 hetesen voltam uh-n, és még csak egy kis petezsák volt. Nekem is a 3. terhességem. A fiaimnál ilyenkor már szívhang is volt.

Rá három hétre már dobogott neki is a szivecskéje. Behozta valamelyest a lemaradást, már csak 1 héttel kisebb. Valószínűleg később fogant. Most már 21 hetes vagyok.

Biztos minden rendben lesz nálatok is!

2013. aug. 28. 15:31
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszi ismét a válaszokat.

július 2-án jött meg utoljára. Július 31 -én teszteltem egy halvány pozitívat, augusztus 7-én pedig egy erős pozitívat.

Így még belefér?

2013. aug. 28. 16:30
 10/18 bebox válasza:

en 9 hetesen 6 hetes meretekkel voltam szivhanggal...elmentem egy masik orvoshoz annak a reményében h hatha az Uh téved....nem tévedett, másnapra már szivhang sem volt :(

Figyelni kell a novekedes tempojat. Ha normális tempoban novekedik akkor talan elszámolhattatok vmit...Nekem egy hét alatt 3 napot novekedett...hiáaba h duplaja volt a mérete...

Kitartást kívánok!

2013. aug. 30. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!