Ma voltam 32. heti UH-n és azt mondta az orvos, hogy nagyobb a baba így majdnem 34 hetesnek írt Jártatok így ti is? MOst akkor előbb jön majd 2 héttel vagy csak nagy baba lesz?
Az én kislányomat is nagyobbra mondták, 2 héttel...
Na, ehhez képest a 39. héten született 2950g és 50cm volt:) Úgyhogy nem biztos, hogy előbb jön, d az sem, hogy nagyobb lesz.:)
Sziasztok
Nekem már 2x javította át a Dr a szülés várható időpontját igy Szept közepéröl Szept elejére ugrottunk kb 2.5 héttel nagyobb mint ˝kéne˝ az első számítás alapján.Úgyhogy mostmár kíváncsi vagyok ,hogy milessz mert tervezett császárom lessz és így még azt is átjavította Szept első hetére.
Örömteli babavárást midenkinek.
31-hetes km
sziasztok én sztkba járok és a nagy Uh-ra meg a Dél-Pestibe és az sztks orvos kért flowmetriát,
de Az uh s doki csak ezeket az adatokat mérte meg
Ac,287 mm Th,69 mm, Fl,59 mm, Jó szívmüködés,hátsó falon tapadt lepény,általános mennyiségű magzatvízt
Ez nem kevés????????? Se súly se Bpd?
Köszönöm a válaszokat!!!!
Mindenkinek problémamentes terhességet!!
Könnyű szülést!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!