Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelybemenetnél kis csomó...

Hüvelybemenetnél kis csomó volt már valakinek?

Figyelt kérdés
34 hetes terhes vagyok, és tegnap vettem észre, hogy a hüvelybemenetnél egy szeder szerű lilás csomó van. Nem fáj, nem is érzem, igazából nem is tudom mióta van ott. Csak azért vettem észre mert borotválkoztam ott lent és mivel már nem látom a hasamtól magamat ott lent így egy tükröt használtam. Az orvosom szabin van csak 2 hét múlva találkozunk.
2013. okt. 3. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Két dolog lehet:

1. Teljesen jóindulatú bőrelváltozás, esetleg bőrgyulladás.

2. Fertőzés, amit viszont minél hamarabb kezelni kell. Nem minden fertőzés által keletkezett bőrcsomó jár ugyanis fájdalommal.

A lényeg, hogy mielőbb menj el orvoshoz, ne várd meg a két hetet. Én ezt tanácsolnám.

Minden jót neked!

2013. okt. 3. 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nem lehet, hogy a borotvàlkozàstól szörbenövès? Nekem volt màr ès lila volt. Csak egy ötlet...
2013. okt. 3. 12:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem borotválkozástól van ez azért annál beljebb van. 2 hete voltam orvosnál akkor nézte a méh nyakat és akkor nem talált semmit. Előtte volt hüvely váladék vizsgálatom is abban sem találtak semmit. Az a baj, hogy fogalmam sincs mikor nőt oda az a csomó, lehet már 2 hónapja ott van lehet tegnap nőt oda nem tudom. Felhívom a dokit hát ha még rendel holnap, mert utána tudom, hogy szabira megy és tuti nem fogom elérni. Kicsit félek, hogy valami rák vagy ilyesmi, de közben meg megnyugtat, hogy nem fáj és nem csinál semmi panaszt.
2013. okt. 3. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:
3=kérdező. Közben látom nővérem van bejelentkezve. :D
2013. okt. 3. 12:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt vízhólyagom ott (kicsit heves szex :D) én is megijedtem. Nem tudom milyen volt a színe, mert én csak kitapintottam, meg volt egy icipici szúró érzés. Neked nem szúr csak egy minimálisan?
2013. okt. 3. 12:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Visszér, sérv?
2013. okt. 3. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy jó barátnőmnek volt hasonló.Ő is a hüvelybemenetnél talált egy nagyobb lila kinövést,nagyon megilyedt.Egy sima kis bőrelváltozás volt,mint kiderült,a nőgyógyász levágta neki,de teljesen fájdalommentesen,5 perc alatt egy kis lidokain spray-vel ,azt mondta,semmit sem érzett,másnap mintha mi sem történt volna.
2013. okt. 3. 13:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok választ! Most megint nézegettem és most nem is látom olyan vészesnek. Talán már régebben is ilyen volt, csak még sosem néztem ilyen tüzetesen, meg hát nem sokat nézegetem. :D Egyáltalán nem fáj, nem szúr, nem érzékeny, nyomkodásra sem reagál, igazából nem is annyira kitapintható nem kemény vagy ilyesmi. Na majd megírom mi volt a dokinál, remélem a jövőhét elején még tud fogadni, más dokihoz nem szívesen mennék. Kicsit biztat, hogy a rákon kívül azért számtalan egyéb apróság is lehet. :D
2013. okt. 3. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia

Megnyugtatás képpen elmondom nekem volt ilyen 29 héttől,

AZ EGY VISSZÉR!!!!!! terhesség alatt szokott kijönni! A dokim is látta ,de előbb kitudtam egy szülésznő barátnőmtől és megnyugtatott ,ugyan azt mondta mint a doki.

Nyugi!

2013. okt. 3. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!