Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam ügyeleten, mert...

Tegnap voltam ügyeleten, mert kicsit görcsöltem es kezdtem pecsetelösen verezni. Mondtak hogy minden jol van mar dobog a pici szive hét hetes vagyok. Azota még nemmult el es máma reggel egy darab vér csomo jött ki belölem. Valaki volt mar igy?

Figyelt kérdés
felhivtam a dokit es mondta hogy mig nemgörcsölök es nemjön jobban a verzes adig baj nincs es fölösleges bemennem. csak aza verdarabka idegesit" ver nemjön belölem csakwc zes utan törleskor a papir picit vilagos piros.
2013. máj. 24. 22:21
 1/10 Kerria ***** válasza:
79%

ugyanez volt nekem is. Mivel tovább elhúzódott, ezért katam rá gyógyszert, ami szerencsére hatott és abba maradt. Most minden rendben.

18 hkm

2013. máj. 24. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem mondta a doki hogy mitől lehet? A helyedben beszélnék másik orvossal is, hogy ő mit mond. Én a 33. hétben véreztem, befektettek pár napra megfigyelésre a kórházba.
2013. máj. 24. 22:38
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Pont 7 hetesen voltam így. Annyi vérzés volt csak hogy pisilés után a papíron. Nagyon meg voltam rémülve, kb 5 napig tartott, aztán spontán megszűnt.

Elvileg a 7. héten mélyebbre ágyazódik be a baba és ez okozhat kisebb vérzést.

Ne izgulj biztos minden rendben lesz.

Nekem már azóta itt szuszog a 7 hós rossz csontom. :)

2013. máj. 24. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is volt hasonló, a hetedik héten. Azt mondták, hogy az embrionális keringés csatlakozott az enyémhez, ezáltal megbontva a méhfalat, ahol egyes gyengébb erek elpattantak, vérzést okozva. Ugyan nekem nem volt darabos, inkább rózsaszínes barnás, kis ideig tartó "maszatolás". Elképzelhetőnek tartom, hogy nálad is valami ilyesmi lehet, de én a helyedben bemennék holnap a nőgyógyászati ambulanciára (én azt tettem), vagy az első nőgyógyászhoz, aki rendel. Ha kifogásolják, hogy nincs időpontod, vesd be amit én is, közöld, hogy terhes vagy és vérzel, de az orvosodhoz későn van időpontod, a hasad feszít, és nagyon félsz. (Nálam erre azért volt szükség, mert konkrétan a kórházban, a nőgyógyászati ambulancián nem akartak velem foglalkozni, míg nem közöltem, hogy babát várok és vérzek. Utána gyorsan tudtak orvost keríteni...)

Kívánom a legjobbakat!

28 hkm

2013. máj. 24. 22:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy progeszteron szintet mindenképpen kellett volna nézetnie.
2013. máj. 24. 23:38
 6/10 gabszem ***** válasza:
79%
hát én biztos visszamennék a helyedben. A vérzés sose normális terhesség alatt!!
2013. máj. 25. 09:07
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
máma?...dikk má.
2013. máj. 25. 09:52
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

A reggeli nagyobb csomó az volt, ami éjjel összegyűlt a méhedben, és nem tudott kifolyni.

Remélem, minden ok lesz. Ha erősödik, én is felkeresnék még egy orvost.

2013. máj. 25. 09:53
 9/10 A kérdező kommentje:
már semmi azota,elmult a pecseteles is hál istennek :) remelem minden jo lesz,jövö hèt hétföre van ujabb terminem a dokinal :)
2013. máj. 25. 10:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Irtam privit! ;-)
2013. máj. 25. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!