A hüvelybemenetnél van egy nagyon pici csomó, olyan pattanás szerűség. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Van valami tapasztalatotok?
Köszönöm, ha válaszolsz!
2012. dec. 16. 16:34
1/11 anonim válasza:
Bartholini mirigy ciszta lehet. Ha nem szívódik fel egy héten belül vagy nő menj el vele nőgyógyászhoz.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Az fájdalommal jár? Mert én nem érzek semmit.
2012. dec. 16. 16:50
3/11 anonim válasza:
A ciszta nem, csak ha hirtelen növekedésnek indul.
Vagy akkor fáj, ha be is gyullad, mert ez előfordulhat, hogy befertőződik. Nos, hát akkor az ember lánya ilyen kisterpeszben tud járni, ülni se nagyon kellemes.
Az már szakorvosi beavatkozást igényel, bár a fájdalom úgyis elhajtja hozzá a beteget.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Mit gondolsz, várjak még egy rövid időt? Pár napot? Hátha elmúlik?
2012. dec. 16. 21:04
5/11 anonim válasza:
Ha semmi mást nem érzel, várj hogy merre alakul.
6/11 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm szépen még egyszer!
2012. dec. 16. 21:27
7/11 anonim válasza:
Nekem is a héten állapította meg az orvos, hogy Bartholini cisztám van, én észre sem vettem, csak annyit mosakodásnál, hogy duzzadtabb a hüvelybemenet körüli rész, de mivel 20 hetes kismama vagyok, így betudtam a terhesség hatásának (előző babánál is sokkal duzzadtabb volt az egész szeméremtest a terhesség alatt és nem volt ciszta). Nekem hetek óta ott van, és semmi panaszt nem okoz, pedig elég nagy, utólag én is kitapintottam rendesen, kb. cseresznye nagyságú, azt mondta a doki terhesen nem szívesen műtené, ha nem okoz gondot (persze ha begyullad akkor muszáj lesz). Ha nem okoz problémát várj egy kicsit, hátha felszívódik, ha nem múlik el menj dokihoz.
8/11 A kérdező kommentje:
Hű, remélem neked is minden a legnagyobb rendben lesz!
Köszönöm, hogy írtál! Várok én is pár napot!
2012. dec. 16. 22:00
9/11 anonim válasza:
Mindig az a biztos, amit az orvos mond!
10/11 A kérdező kommentje:
Igen, de várok még egy kicsit ezzel. Remélem elmúlik.
2012. dec. 17. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!