Voltatok betegek az első harmadban?
Gondolok itt vírusos megbetegedésekre (megfázás, akár láz nélkül is, stb)
Az előző babámat lehet hogy egy hörgőgyulladás miatt veszítettem el, nem voltam lázas. A dokim azt mondta nagyon veszélyes a vírus az első harmadban, és hogy szinte mindig vetéléssel végződik. Ezt nem nagyon akarom elhinni, és rettegek már előre az első harmadtól, ha terhes lennék (ugyanis van egy ovis fiam). Várom a tapasztalatokat...
Igen. En konkretan a 6. hettol a 12.ig mandulagyulladassal kuzdottem, ami eloszor virusos volt a doki szerint, aztan atment bakteriumos kezdodo tudogyulladasba..... 4 heten keresztul kaptam antibiotikumot tablettaban, az otodik heten injekcio kuran voltam es egy ujabb heti antibiotikummal fejeztuk be... A gyerekemnek semmi baja. Sot, ugy tunik "jo hatassal" volt ra a betegsegem, mert mar 9 eves, de eddig osszesen ketszer volt beteg, akkor se hosszu ideig.
Nyilvan kulonbseg van azert virus es virus kozott.
Igen. 2013.januárban jött a vírus, tüdőgyulladással, hörghuruttal, légúti fertőzéssel,arcüreggyulladással - ezek egymást követve jöttek szépen sorba. Végig lázas voltam nem gyengén, 38-39 fokos lázzal feküdtem végig. Erősebbnél erősebb antibiotikumokat, lázcsillapítókat stb szedtem.
Ebben a hónapban estem teherbe, február 15.-én derült ki, mikor nem jött meg.... utána leálltam a gyógszerekkel és mivel penicilin-érzékeny vagyok nem is tudtak a sima lázcsillapítón kívül mást felírni. Izgultunk is végig.
Most a 37. hetemet töltöm :)
Másfél éve volt egy missed.ab, a 10. héten, akkor nem volt semmi előjele, hogy baj van, nem voltam beteg, egyszerűen csak nem lett szívhang.
Nekem is ovis a fiam amúgy, tudom, hogy aggódsz, de hidd el, nem ezen múlik a dolog. Itt vagyok ellenpéldának, hogy a lehetetlen helyzetből is lehet pozitív teszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!