Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Down-teszt,1:170-hez az...

Down-teszt,1:170-hez az eredmény, azt mondják, ez pozitív, nagyon nagy a baj? Tuti Down-kóros a pici?

Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 16:23
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Azt hiszem en is igy dontenek.
2013. okt. 5. 07:54
 32/43 anonim ***** válasza:

Orulok a jo hireknek, nekem mat az jo jelnek szamitott, amikor irtad, hogy hozza mesz es nem a Hajdu krisztinahoz:)

Valoszinuleg en sem szuratnam meg magam. Te a lelked melyen mit erzel? Egeszseges a babad?

2013. okt. 5. 08:53
 33/43 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem, hogy igen, imádkozom is érte minden nap. És nem akarom megkockáztatni, hogy elveszítjük. Remélem, nem tartotok felelőtlennek. Ha azt mondanák, hogy nincs kockázat, már ma megbökhetnek, de így....
2013. okt. 5. 14:19
 34/43 A kérdező kommentje:

Találtam egy vérvételt, amibe még beleférnénk:

[link]

2013. okt. 5. 16:13
 35/43 anonim ***** válasza:

Hat ez eleg huzos, viszont korrekt, hogy a rossz hirert nem kernek majd' negyedmilliot...

En ennyiert vetetem le a koldokzsinor vert, de nem tudom, hogy ha abte helyzetedve lerulten volna, akkor melyiket valsztottam volna. Ha megtehetitek, csibaltasd meg es te leszel a legboldogabb, aki kidobott 235.000 ft ot az ablakon. DE! Mielott elmennel, tedd fel a kerdest, hogy mi van, ha rossz hirt kapsz?? Mi lesz a sorsa a babadnak? Mert ha akkor is vallalod es nem olod meg, vagy adod intezetbe, akkor felesleges ennyi penzt kiadni plane, hogy ennek a tobbszoroset koltened el el beteg baba kezelesere.

2013. okt. 5. 22:22
 36/43 A kérdező kommentje:
Úgy beszéltük, nem megyünk el, inkább majd a picire költjük.
2013. okt. 6. 08:10
 37/43 anonim ***** válasza:
Nekem 1:132 höz eredménnyel mentem magzatvizvételre 32 évesen. És most van egy egészséges 3 éves kisfiam. Már akkor megmondták a genetikán, hogy ez az eljárás elavult, és a legtöbb esetben fals eredményt hoz. De mivel a vér kockázatot mutat ki, ők nem mondhassák hogy ne menjek el a vizsgálatra, mert ha mégis valami baj van akkor őket lehetne hibáztatni. Akkor sokat bújtam a netet és valóban ritka volt hogy esetleg beteg lett volna a baba. Minden jót! Ird majd meg hogy hogy alakult. :)
2013. okt. 26. 15:09
 38/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Én is néztem mindenféle fórumokat, aztán beszéltem az egyik ismerősömmel, akinek szintén hasonló eredménye lett a vérvételnek és levetette a magzatvizet, és azt mondja, hogy az addig zavartalan terhessége után vérezgetett és barnázott onnantól végig, majd koraszülött lett a baba.

Remélem, nem lesz semmi gond.

2013. okt. 27. 07:37
 39/43 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Én a 16. hétig barnáztam, duphaston mellett is, (előző terhességeimnél is), pont ezért is rettegtem, hogy mi lesz. Ennek ellenére nem volt semmi gond szerencsére. Akkor a kórházban azt mondták hogy általában ha elmegy utána a baba, az azoknál szok megtörténni akinél amúgy is beteg lett volna. Hát nem tudom.

Én szoritok neked. :) Szerintem nincs ott semmi baj. Csak ijesztgeti az anyukáját már időben a kis törpe, hogy készüljön fel hogy mi vár rá. :D

Nagyon nehéz döntés mind a kettő, ha elmegy valaki ha nem. Én is úgy voltam vele, ha beteg is akkor sem tudnám elvetetni, hisz az első babám halvaszületett. A másik kettővel is annyit barnáztam, hogy...kemény volt. És pont ilyen esetekben olyan nehéz a döntés, mikor valaki küzd a gyerkőcért hogy legyen, akárcsak te is, aztán egy vérvétel összetör mindent..

2013. okt. 29. 14:13
 40/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Hát, én azzal nem értek egyet, hogy olyan esetekben megy el a baba, amikor amúgy is elment volna... mert azért megszúrják az ember méhét, a magzatburkot egy tűvel, és leszívnak a magzatvízből...ami normál esetben ugye nem történik meg. Mindenképpen egy beavatkozás, szerintem elég komoly.

Nagyon reméljük, hogy minden rendben lesz.

Köszönöm a kedvességedet.

2013. okt. 30. 07:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!