Ki szedett normál peteérés mellett csak azért Clostilbegyt gyógyszert, hogy ikrei lehessenek?
Figyelt kérdés
Dokinak mit mondtatok, hány szemet kellett beszedni, mikortól és hogy sikerült a peteérés, hány babóca sikerült?2013. okt. 1. 13:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem szabad normál peteérés mellé serkentőt szedni, mert komoly következményei lehetnek. Orvos tuti nem ír fel ilyen gyógyszert csak azért, hogy ikrei legyenek valakinek. Ha meg az illető be tudja csapni az orvost, akkor magárra vessen, ha bármi rossz történik. Amúgy a felírása előtt a doki is megvizsgál és nem tudom, mennyire lehet átverni. Szóval ha megfogadod a tanácsom, leteszel erről az ötletről :-) Örülj ha van egy petéd ami megérik :-)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem magam miatt kérdeztem. De olvastam már pár hozzászólást itt-ott, és van aki elkezdi normál peteéréssel. Ezekre a tapasztalatokra lennék kiváncsi. Köszönöm azért a hozzászólásodat.
2013. okt. 1. 13:41
3/4 anonim válasza:
nézd, nekem volt normál peteérésem, csak kifogtam egy borzalmasan hülye orvost, aki egy év sikertelen próbálkozás után elkezdte szedetni velem.
két óriási cisztám lett, mindkét petefészkemben egy-egy. Meg utána jött a többi.
4/4 A kérdező kommentje:
Hű, nagyon sajnálom. Mennyi ideig szedette veled? Mi lett a cisztákkal? Remélem meggyógyultál.
2013. okt. 1. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!