Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Készülődik valaki?

Készülődik valaki?

Figyelt kérdés
Szerdán kellett volna megjönnie.De se előtte se most nincs mellfájdalom.Se olyan jel hogy terhes lennék.Csak görcsölget a hasam. Ja és védekeztünk.A teszt negatív.Mi lehet a gond?Köszönöm a válaszokat.
2013. szept. 30. 22:38
 1/3 Dreigang ***** válasza:
Ennyi idő alatt (öt nap?) nehezen (vagy inkább sehogy sem) lehetne erről biztosat mondani. Párom szerint 3-4 hét.
2013. szept. 30. 23:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Védekezetek, késik majdnem egy hete már és totál negatív a teszt, tehát biztos, hogy nem vagy terhes. Vagy pszichés vagy hormonális okai lehetnek a késésnek. Ne aggódj! Nyugodj meg és valószínűleg meg fog jönni. Ha ennek ellenére két héten belül sem jön meg, keress fel egy dokit. Bizonyosan ebben az esetben sincs gond, csak hosszabbra sikeredett a ciklusod, vagy ebben a hónapban kimaradt éppen. Ha fiatal vagy, még lehet, be sem állt rendesen.
2013. okt. 1. 08:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves utolsó. 26 éves vagyok. Eddig mindig megjött normálisan.Na jó voltak olyanok hogy 1-2-3 nappal hamarabb vagy később jött meg. De ennyire azért nem késett. :) Én is valami hormon problémára gondolok. Holnap csinálok reggel még egy tesztet ha az is negatív akkor megyek dokihoz. Kalkulátor szerint 5 hetes terhes vagyok, akkor simán mutatnia kellene már.

Még egyszer köszönöm a válaszodat :)

2013. okt. 1. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!