Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Irodai munkát meddig tudtatok...

Irodai munkát meddig tudtatok végezni terhesen?

Figyelt kérdés

Nemrég jelentettem be a terhességemet a főnökömnek (7. hét) és kérdezte, hogy nagyjából meddig tervezem, hogy maradok.

Mondtam, hogy egyrészt korai még a kérdés, másrészt ha orvosilag nem lesz ellenjavallat, úgy két héttel a várható időpont előttig kb.

Van egy terhes kolléganőm (33 hetes), ő mondta, hogy leteszi a lantot, mert egyszerűen csütörtökre már teljesen elfárad és lemerül az elem.

Ez nála lehet így, vagy általános és számítsak én is ilyenre...?

Szeretnék minél tovább dolgozni, ezért is lepődtem meg azon, amit ő mondott.

2013. szept. 30. 19:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Én a 37. hétig dolgoztam. Egy vevőszolgálatot vezettem, ami nem kis stresszel járt+ napi 200 km ingázással (ez oda-vissza összesen volt ennyi).
2013. szept. 30. 20:37
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Elsovel dec 21-re voltam kiirva, 17-en meg bent voltam, masodikkal dec 21-re voltam kiirva, 13an viszgalat utan meg bementem es 15-en szultem, mot dec 13-ra vagyok kiirva es november 30-ig tervezem:)
2013. szept. 30. 21:25
 13/15 anonim ***** válasza:
29 hetes koromig dolgoztam. Napi 9 óra folyamatos ülés, ügyfélszolgálat, állandóan nyűgös ügyfelek... Gondolhatod. 1 napot sem bírtam volna tovább, sőt legszívesebben már hamarabb eljöttem volna, de sajnos az anyagiak miatt maradnom kellett az utolsó erőmig.
2013. szept. 30. 21:37
 14/15 anonim ***** válasza:
34. hétig dolgoztam. Nagyon stresszes projektvezetői munkaköröm volt, ahol az operációt is támogatnom kellett. A 36. hétig akartam, azután a tanulmányok szerint már nem tesz jót a baba fejlődésének, ha dolgozik a kismama, de több komplikáció is volt, így abbahagytam előbb. Így 4 hetem van itthon, mivel tervezett császár lesz a 38. héten. Először unalmas volt, de már olyan fáradt vagyok állandó jelleggel, hogy jól jön, hogy itthon lehetek. :)
2013. szept. 30. 23:27
 15/15 anonim ***** válasza:
32 hetesen hagytam abba. Kimelobb palyan voltam, de igy is kihivasokkal teli volt a munkam. Ejszakankent mar reg nem aludtam jol, igy teljesen kimerultem nap vegere. Munka mellett semmit nem tudtam keszulni a babara, igy 32 hetesen a nullarol kezdtem a feszekrakast. Mire mindent beszereztem, megcsinaltam a szobat, kimostam-vasaltam, korbenyaltam a lakast betoltottem a 36. hetet, ugy hogy minden nap hullara kidolgoztam magam, josloztam es nyiltam. Most itt tartok. A bebi barmikor kibujhat, nagyon bantana, ha nem lettem volna idoben kesz a fogadasara. Most van idom lelkileg felkeszulni a szulesre, atszellemulni a babazasra. Sztem erre szukseg van. Beszeltem olyanokkal, akik az utolso pillanatig dolgoztak, utolag bantak, h nem szantak egy kis idot erre a rahangolodasra, ovva intettek attol, h elkovessem ezt a hibat... A dokim pefig mar a 26-28. hettol mondogatta, h mar nem orul, h dolgozom, nem kimondottan en, hanem alt a kismamak, o nem tamogatja...
2013. okt. 1. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!