Meddig mutat halványat a pozitív terhességi text?
A napokban kellene megjönnie és én 3 napja reggeli vizeletből csináltam egy halvány pozitív textet ami 5 percen belül látszódott is.Ma is csináltam nemrég és megint ugyanolyan halvány mint az előző.De most nem reggeli vizeletből.Ezt nem értem.Ez a mostani textem: [link]
Ez pedig a 3 nappal ezelőtti reggeli: [link]
Na nekem is így indultak...én hármat csináltam, mire megerősödött a csík, kiderült hamar teszteltem! voltam orvosnál, szerencsére semmi gond. jövőhéten meg mehetek már 12hetes ultrahangra.
A teszted pedig tuti hogy babát mutat!gratula :)
24 hetes kismama vagyok,még nem tudjuk a nemét,kis szégyenlős nagyon. majd megyünk 4dre 2 hét múlva,ott biztos kiderül :)
Szerintem is hamar teszteltél,de nekem talán még ettől is halványabb volt :) Nagyon szorítok!
Én 2hét múlva mentem dokihoz,akkor voltunk 6 hetesek.
24 hetes kismama vagyok,igen,halvány tesztnél még én is 4hetes voltam,azért vártam még 2 hetet vele,mire mentem 6 hetesen már volt szívverés :)
Második baba,már van egy kisfiam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!