Kereskednél a pozitív terhességi teszteddel?
Figyelt kérdés
a felhasználás gondolom egyértelmû, a vásárló be akarja vele csapni a párját.#teehességi teszt
2013. szept. 6. 06:28
2/12 anonim válasza:
Neked kell? Eszembe sem jutott volna ilyen.
3/12 anonim válasza:
Soha! Azt se ertem, hogy juthat ilyen eszehe barkinek... akI meg kepes eladni es ezzel segiteni egy hazugsagban... hat mit ne mondjak... egy aljas szemetlada...!
4/12 anonim válasza:
Külföldi hirtedést oáttam mar....enyhén ki is akdatam...
Olyat már hallottam, hogy valaki kiváncsi volt milyen, tehát nem becsapásra kellett, de akkor is baromság.
Pisis pálciká árulni....
Becsapásra...meg hát érdekes, előbb utóbb úgyis kiderül, hogy nincs is gyerek...
Első
5/12 anonim válasza:
Én is láttam tegnap reggel a műsort. :)
Biztos nem adnám el azért, hogy más becsapja vele a párját, családját.
7/12 anonim válasza:
Volt tegnap műsor? Hol?
Amúgy hónapok óta keringenek erről pletykák, az indexen is még tavasszal volt cikk..
8/12 anonim válasza:
Soha nem hallottam még róla de most jót nevettem ezen, mire nem képesek már az emberek. Hihetetlen.
9/12 anonim válasza:
Hát elég érdekes :D
De sok értelme nincsen előbb utóbb úgy is kiderül az igazság.
10/12 A kérdező kommentje:
a morning show ban volt téma :)
2013. szept. 6. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!