Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig mutat halványat a...

Meddig mutat halványat a pozitív terhességi text?

Figyelt kérdés

A napokban kellene megjönnie és én 3 napja reggeli vizeletből csináltam egy halvány pozitív textet ami 5 percen belül látszódott is.Ma is csináltam nemrég és megint ugyanolyan halvány mint az előző.De most nem reggeli vizeletből.Ezt nem értem.Ez a mostani textem: [link]

Ez pedig a 3 nappal ezelőtti reggeli: [link]

2013. szept. 30. 12:54
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
A kérdésem szerintem megvan fogalmazva!Egy x eltéréssel............Elnézést,ha annyira bántja a szemeteket!Mást is kioktattok vagy csak engem találtatok meg?
2013. szept. 30. 13:13
 12/29 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ez is a te kérdésed, mert akkor nem értem a dolgokat. Ne parázz annyit, minden rendben lesz hidd el! Nem jó, ha ennyire idegesíted magad! Nyugodj meg! Ne foglalkozz testhővel meg tesztekkel. Mindenki úgy látja, hogy pozitív a teszted, szóval két héten belül menj el dokihoz. Reméljük szívhangja is lesz már! Minden jót!

2013. szept. 30. 13:17
 13/29 anonim ***** válasza:
27%

Én sem értem egy x betűn mit akadtok ennyire ki.. :)

mindegy,ti tudjátok! amugy ez egyértelmű pozitív és erősödött is! Nekem is így volt anno.

Most 24+5napos kismama vagyok!

2013. szept. 30. 13:27
 14/29 anonim ***** válasza:
63%

Az hogy a teszt az teszt, a text pedig szöveg

Szóval a kérdés így hangzik:

Meddig mutat halványat a pozitív terhességi szöveg ?

:-D

:-D

2013. szept. 30. 13:32
 15/29 anonim ***** válasza:

Akkor ne nézd,ha ennyire zavar. Értetted te is hogy miről van szó,nemde? És a kérdés a lényeg! Minden ember más és más!

Segítsünk inkább egymásnak,ennyi!

2013. szept. 30. 13:35
 16/29 A kérdező kommentje:
Igen az én kérdésem,csak tudjátok tavaly sajnos volt egy vetélésem.És mikor egy orvosnak mutattam neten a tesztem nem mondta,hogy ez pozitív lenne.Orvosnál még nem voltam.Mert még túl korainak gondolom.
2013. szept. 30. 13:35
 17/29 A kérdező kommentje:
Úgy látom jól érzitek magatokat,hogy többen összefogva a másikat támadjátok.........Szép dolog.
2013. szept. 30. 13:37
 18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 24 hetes kismamának, aki mellettem állt és nem akadt ki a x betűn!
2013. szept. 30. 13:37
 19/29 anonim ***** válasza:
Sajnálom a korábbi babád, de nem szabad ennyire aggódnod! Fontos a terhesség ezen szakaszában, hogy kiegyensúlyozott és nyugodt legyél! Minden rendben lesz és ahogy írtam, remélhetőleg szívhangja is lesz már a kis embriónak, ha elmész dokihoz! :-)
2013. szept. 30. 13:58
 20/29 anonim ***** válasza:
43%

Nagyon szívesen.Persze h kiállok melletted!

Nem tudom miért járnak sokan kötekedni ide :(

Szorítok neked,minden rendben lesz! nekem ugyanilyen tesztjeim voltak,ne aggódj!

2013. szept. 30. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!