Meddig mutat halványat a pozitív terhességi text?
A napokban kellene megjönnie és én 3 napja reggeli vizeletből csináltam egy halvány pozitív textet ami 5 percen belül látszódott is.Ma is csináltam nemrég és megint ugyanolyan halvány mint az előző.De most nem reggeli vizeletből.Ezt nem értem.Ez a mostani textem: [link]
Ez pedig a 3 nappal ezelőtti reggeli: [link]
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez is a te kérdésed, mert akkor nem értem a dolgokat. Ne parázz annyit, minden rendben lesz hidd el! Nem jó, ha ennyire idegesíted magad! Nyugodj meg! Ne foglalkozz testhővel meg tesztekkel. Mindenki úgy látja, hogy pozitív a teszted, szóval két héten belül menj el dokihoz. Reméljük szívhangja is lesz már! Minden jót!
Én sem értem egy x betűn mit akadtok ennyire ki.. :)
mindegy,ti tudjátok! amugy ez egyértelmű pozitív és erősödött is! Nekem is így volt anno.
Most 24+5napos kismama vagyok!
Az hogy a teszt az teszt, a text pedig szöveg
Szóval a kérdés így hangzik:
Meddig mutat halványat a pozitív terhességi szöveg ?
:-D
:-D
Akkor ne nézd,ha ennyire zavar. Értetted te is hogy miről van szó,nemde? És a kérdés a lényeg! Minden ember más és más!
Segítsünk inkább egymásnak,ennyi!
Nagyon szívesen.Persze h kiállok melletted!
Nem tudom miért járnak sokan kötekedni ide :(
Szorítok neked,minden rendben lesz! nekem ugyanilyen tesztjeim voltak,ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!